В порноиндустрията има редица красавици, които могат да претендират за

...
В порноиндустрията има редица красавици, които могат да претендират за
Коментари Харесай

Една от най-известните порноактриси озари с присъствието си едно от дербитата в NBA

В порноиндустрията има редица хубавици, които могат да претендират за вниманието на хората, само че не са доста тези, които се употребяват със статута на легенда още преди да са навършили 30 години. Точно такава е обаче 26-годишната Абела Дейнджър. Този път обаче няма да си приказваме толкоз за кариерата ѝ в киното за възрастни, а за появяването ѝ на дербито от NBA сред Маями Хийт и Торонто Раптърс.

Абела сама се похвали с мястото си току до корта от профила си в Instagram, като от късото клипче си проличава, че погледите ѝ се лепят по-бързо от нощта пеперуда върху екрана на тв приемник „ Велико Търново “.

Красавицата написа към обявата си, че това е най-хубавото възприятие от началото на 2022 година, а точно да скандира за обичания си тим, а точно отборът на Маями.

Едва ли към този момент ви интересува, само че въпреки всичко се усещаме длъжни да ви споделим резултата от мача. За да оправдаем обявата в спортната секция, не за друго. Срещата приключи 104:99 за любимците на госпожица Дейнджър.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР