В поредна свада влязоха двама от най-известните гримьори у нас.

...
В поредна свада влязоха двама от най-известните гримьори у нас.
Коментари Харесай

Цецо Андреев и Мис Бони се хванаха за гушите


В поредна кавга влязоха двама от най-известните гримьори у нас. За следващ път Цецо Андреев и Мис Бони се хванаха за гушите. Без ясна причина Майстора на четките, както се показва Цецо, пусна обява по адрес на Бони. На стената си в обществената мрежа инстаграм Цецо, който е обичан гримьор на русата Златка и Преслава, качи остарели фотоси от на Мис Бони и го прогласи за несръчен и ретро.

За тази своята постъпка Цецо отнесе десетки отрицателни мнения. Фенове на Борислав Соколов - Мис Бони, както е същинското името на един от най-близките другари на Глория, а и неин персонален гримьор, нападнаха Цецо. Те го упрекват в непочтено държание поради това, че качва остарели фотоси на визии, които явно за времето си са били съвременни, а той афишира за зле направени. Андреев се отбрани и атакува още веднъж Мис Бони, че гримира по този начин, както го е правил преди 20 година

" След 24 години по лицата мисля да не се впрягам да изяснявам кое е вярно, кое е красиво и кое е съвременно ", дава отговор на нападките по собствен адрес самият Мис Бони.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР