В полза на каузата телекомът ще закръгля със свои средства

...
В полза на каузата телекомът ще закръгля със свои средства
Коментари Харесай

А1 си партнира с фондация “За доброто” за обновяване на детски отделения

В изгода на идеята телекомът ще закръгля със свои средства всички сметки, платени от частни клиенти в Моят А1
 

Какво са няколко стотинки? Ресто от магазина. Тежест в джоба. Нещо, с което не можеш към този момент да си купиш нищо. Какво са няколко стотинки, умножени стотици хиляди пъти? Сума, с която може да се реализира същинска смяна там, където е най-нужна.Стотинките са разликата до кръговиден лев в сметките на потребителите на A1, платени през приложението и портала Моят A1. Сумата за тази разлика ще пристигна от телекома, а същинската смяна ще бъде в едно детско поделение в България, което ще бъде актуализирано по план " Светулка " на фондация " За положителното ".
-->


Плати посредством Моят А1 и стани част от коледната акция

До края на годината А1 ще закръгля до лев всички сметки, платени от частни клиенти в приложението или портала Моят А1. Така клиенти на компанията ще могат да оказват помощ на идеята, като разликата от закръглянето ще поема А1.

Ако клиент има сметка от 20,19 лв. да вземем за пример, разликата от 81 стотинки до 21 лв. ще бъде добавена от А1, а не от клиента. За задачата клиентът би трябвало просто да заплати посредством Моят А1.

А1 ще подари лични средства, равни на събраната при закръглянето на сметките сума. Те ще бъдат употребявани за идващия план " Светулка ".

Как ще бъде определено отделението

Събирането на средства от плащанията  през Моят А1  към този момент е в ход, а през това време фондация " За положителното " приема на уеб страницата си кандидатурите за поделение,което да бъде преобразено със средствата от акцията.

В началото на идната година екипът на фондацията  ще оцени кандидатурите съгласно авансово оповестените критерии, като за задачата ще селектира отделенията и ще ги посети на място. Едно от тях ще премине през цялостна промяна. С дарените средства ще бъде обезпечено съвременно здравно съоръжение, актуализирана материална база, обогатена с лечебни рисунки. Целта е децата да бъдат в по-приятелска и успокояваща среда, тъй като това ще помогне и за по-бързото им излекуване.

Моят А1 - улеснение, експедитивност и ежедневни награди

Мобилното приложение Моят А1 и неговата уеб версия на A1.bg разрешават на потребителите да заплащат месечната си сметка, да ръководят своите услуги независимо и в комфортно за тях време, да печелят награди.

Сега клиентите на телекома могат да платят сметката си през Моят А1, посредством което по едно и също време да се причислят към идеята на план " Светулка " и да завоюват премия от приложението.

Това е допустимо, тъй като до 29 януари 2023 година записаните консуматори в Моят A1 могат да завъртят виртуалното Колело на шанса и да завоюват моментни награди като мегабайти на оптималната скорост и национални минути, както и предметни изненади като 5 смарт телефона Samsung Galaxy A23 5G и 10 комплекта безжични слушалки TCL.

Повече за акцията " Закръгляме в интерес на положителното ", по какъв начин да подкрепите план " Светулка " и какви са критериите за кандидатстване може да бъде открито в уеб страницата на А1.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР