В петък вечер приключи поредната оспорвана битка в най-хитовото предаване

...
В петък вечер приключи поредната оспорвана битка в най-хитовото предаване
Коментари Харесай

Веселина от „Игрите на волята“ лудо влюбена на 43

В петък вечер завърши следващата оспорвана борба в най-хитовото предаване в българския ефир „ Игри на волята: България “. На финала имаше двама напуснали - Чакалов и Веселина.

„ Чувствам се добре, само че плажа ми липсва, макар компликациите. „ Игрите на волята “ огромно и обзорно видяно са много по-тежки, подли и комплицирани. Не мисля, че с влизането си в тима, съм ги разединила. Те към този момент бяха разединени. Всички имаха сложени бариери между тях и играеха всеки против всеки. Преди моето влизане може би не са си разрешавали дотам да извадят същността си на показ “, показа пред NOVA Веселина Ефремова.

„ Нямах предпочитание да завършвам присъединяване си – тъкмо в тази игра, в този миг или против тези съперници. Но подобен ми е бил шансът. “, добави тя.

„ В персонален проект сега съм извънредно щастлива. Това е нещо доста персонално, само че ще си разреша да го кажа. Влюбена съм… Дори и 43-годишните се влюбват. Изумително, само че факт. Не желая да описвам за индивида, тъй като се тормозя да не скапва магията. Това е нещо, което не ми се е случвало от дълго време. Достатъчно огромен би бил този мъж, който е в положение да ме задържи. За да може човек да даде нещо на различен, първо би трябвало да го е дал на самия себе си. Трябва да почита и да обича себе си “, разкри Веселина. Тя изясни, че не се е записала в „ Игри на волята “, с цел да демонстрира или да си потвърждава, че има воля. „ Просто влязох, с цел да играя играта “, безапелационна е тя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР