В Пазарджик днес се проведе полицейска акция по метода на

...
В Пазарджик днес се проведе полицейска акция по метода на
Коментари Харесай

КАТ с капан за висока скорост в Пазарджик - 180 шофьори ще бъдат глобени

В Пазарджик през днешния ден се организира полицейска акция по метода на по този начин наречения широкообхватен надзор на улица " Царица Йоанна " и надзор с механически средства по улица " Стефан Стамболов ".

В нея взеха участия чиновници от бранш " Пътна полиция " при ОДМВР и чиновници на охранителна полиция при РУ-Пазарджик.  Снимка: МВР-Пазарджик
Въпреки че главната цел на полицейските дейности беше по-скоро превантивна, са открити и голям брой нарушавания, оповестяват от полицията.

Само в границите на четири часа бяха тествани 174 моторни транспортни средства и 209 лица. Констатирани са нарушавания, за които са формирани 18 акта и 31 фиша по Закона за придвижване по пътищата.  Снимка: МВР-Пазарджик
По същото време са открити и 180 водачи нарушили скоростния режим по улица " Стефан Стамболов ".

Работата на екипите ще продължи и на територията на районните ръководства в Панагюрище, Пещера, Септември и Велинград по време на осъществяване на самодейността Дни на сигурността на пътя (16-22 септември).
 Снимка: МВР-Пазарджик
Тази европейска самодейност съответства и със старта на новата образователна година и обезпечаване на пътната сигурност на учениците при отиване и връщане от учебно заведение.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР