Винаги сме работили с ДПС през годините, защото те са

...
Винаги сме работили с ДПС през годините, защото те са
Коментари Харесай

Борисов ще работи с ПП-ДБ, но с доминираща сила и власт на ГЕРБ

Винаги сме работили с Движение за права и свободи през годините, тъй като те са систематични, сподели водачът на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г пред публицисти в местността Рупите.

Той е там във връзка самодейността на " Да пуснем корени в България ". Събитието е проведено от младежката организация на партията в Благоевград. Това е 14-ото издание на самодейността " Да пуснем корени в България ". В събитието участваха членове на, депутати и евродепутати от партията. По традиция бяха засадени дръвчета и шубраци в парка зад храма на баба Ванга " Света Петка Българска " в м. Рупите.

" Западът знае коя е мощната и систематична партия. Разбира се, че с " Продължаваме промяната - Демократична България " ще работя, само че не с тяхната, а с преобладаващата мощ и власт на, разяснява Борисов. " Аз оставям врата за всички, с цел да мога да беседвам ", сподели водачът на.

Вместо да споделят " направиха положително, бихме могли да създадем дружно повече положително ", те стартират да приказват всеки ден нелепости, сподели още той. 

Борисов съобщи, че на идния избор " съперник " на ще са „ проруските партии “ като „ Възраждане “ и Българска социалистическа партия. " Това е нашата алена линия, ние сме проевропейска партия ", уточни Борисов. 

" Всеки документ се пращаше на Лена Бориславова да го ревизира и да каже. Те почват да се питат, чакаш ден и половина, с цел да мине всичко, разяснява Борисов „ Продължаваме промяната – Демократична България “. Нито един път не сме се изказали против тях, добави още водачът на.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР