В първия си мач след оставката на треньора Живко Миланов

...
В първия си мач след оставката на треньора Живко Миланов
Коментари Харесай

"Левски" игра един час с 10 души, но постигна втора победа

В първия си мач след оставката на треньора Живко Миланов " Левски " съумя да завоюва с 2:1 в семейството си против " Берое " в VI кръг на Първа лига. " Сините ", които бяха водени в срещата от и.д. треньор Тодор Симов, играха малко повече от час с човек по-малко, само че въпреки всичко стигнаха до втората си победа за сезона.

В 30-ата мин. дебютиралият за " Левски " македонски национал Гьоко Зайков отклони топката с глава след осъществяване на свободен удар и Христофор Хубчев я засече за първия гол в мача, а и негов първи въобще с екипа на " сините ". Само след 8 минути обаче Хубчев получи червен картон за рисково влизане в краката на бранителя на старозагорци Христо Митев. Макар да бяха останали с човек по-малко " сините " съумяха да поведат с 2:0. Това стана, с помощта на самостоятелното майсторство на Борислав Цонев, който в 42-ата мин. насочи впечатляващ отдалечен шут, който не остави шансове на нидерландския вратар на гостите Нордин Бакер.

След почивката " Берое " се опита да се възползва от численото си предимство и да вземе самодейността в мача. В много моменти това се получаваше. В 64-ата мин. крилото Кийлън Лебон съумя да понижи, откакто посрещна топката и без подготовка я вкара в мрежата зад Николай Михайлов.

До края обаче старозагорци съумяха да стигнат единствено до едно по-опасно състояние. В 89-ата мин. Мартин Камбуров прати топката с глава на сантиметри от левия непряк дирек. Така той се размина с опцията да вкара своя гол №254 в елитната ни дивизия, а с това и с опцията да оглави еднолично безконечната ранглиста, в която сега дели върха с Петър Жеков. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР