В парламента и ДПС коментираха доклада на Европейската комисия, както

...
В парламента и ДПС коментираха доклада на Европейската комисия, както
Коментари Харесай

ДПС с коментар за доклада на ЕК

В Народното събрание и Движение за права и свободи разясниха отчета на Европейската комисия, както и митингите в страната.

От Движение за права и свободи разясниха, че не вземат участие в митингите нито в тяхната организация. Подкрепят някои от настояванията като тези на майките на деца с увреждания - за оставката на вицепремиера Валери Симеонов. Йордан Цонев разяснява и отчета на Европейска комисия, като сподели, че това е най-хубавият до момента. По думите му обаче, за позитивния отчет заслуга имат освен ръководещите, само че и опозицията.
Йордан Цонев - зам.-председател на ПГ на Движение за права и свободи: По отношение на рецензиите в отчета преди всичко рецензиите във връзка с медийната среда желая да кажа, че в случай че ръководещите не бяха бавили Закона, който ние внесохме с сътрудника Пеевски, сътрудника Хамид Хамид и Велислава Кръстева. Ако този законопроект беше признат преди няколко месеца, той щеше да бъде отразен в отчета и безусловно сме уверени, че нямаше да има тези рецензии по повод най-малко прозрачността на медийната среда. А във връзка с свободата на словото - там почитаеми сътрудници думата вие, не ние.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР