Start-up Academy в Пловдивския университет Паисий Хилендарски“ представя Станислав Цанов

...
Start-up Academy в Пловдивския университет Паисий Хилендарски“ представя Станислав Цанов
Коментари Харесай

Start-up Academy в ПУ представя фитнес инструктор


Start-up Academy в Пловдивския университет „ Паисий Хилендарски “ показва Станислав Цанов – от фитнес инструктор и притежател на дребен бизнес в чужбина до основател на студио и сполучлив Youtube канал. На 15 май 2024 година от 17:00 часа в зала „ Проф. арх. Йолов “ в хотел „ Тримонциум “ ще се състои последното събитие от поредицата “Пътят към триумфа ” от трети сезон на самодейността.

 

Станислав Цанов стартира своята кариера като фитнес инструктор и дребен бизнесмен, само че взема решение да промени направлението на живота си и основава лично студио. Това самоуверено решение го води към триумф в Youtube кариерата му. Неговите видеа в обществените мрежи са източник на ентусиазъм и информация за хиляди почитатели. Той освен разкрива настоящи тематики и събития, само че и се осмелява да приказва за въпроси, които постоянно остават в сянка.

 

Пред аудиторията Станислав Цанов ще показа своя опит и ще опише за провокациите, триумфите и значимите решения в кариерата си. Освен това ще дава насоки за справяне с неприятните мнения, подбирането на достоверна информация в необятното осведомително поле и въздействието върху аудиторията.

 

Start-up Academy е платформа към Офиса за софтуерен трансфер на ПУ „ Паисий Хилендарски “, която цели да подкрепя бизнесмени при пускане на техния бизнес план. След триумфа на „ Най-добър старт-ъп план на ПУ “ през 2022 година и 2023 година, трето издание на състезанието още веднъж дава опция на преподаватели, студенти и докторанти от университета да показват своята новаторска концепция и да разработят старт-ъп план, като по този метод получат самопризнание и печелят от своите разработки. Програмата на форума включва разнородни мероприятия, ориентирани към опциите за основаване на предприемаческа просвета и умения измежду студенти и преподаватели. Конкурсът се организира под патронажа на Ректора на ПУ „ Паисий Хилендарски “ – проф. доктор Румен Младенов.

 

Съорганизатори на състезанието дружно с Technology Transfer Office – TTO са: ПУ „ Паисий Хилендарски “, Студентски съвет ПУ „ Паисий Хилендарски “ и Клуб на мениджъра.

 

Повече информация за форума можете да намерите на следния линк: https://startup.uni-plovdiv.bg/
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР