Кимия Ализаде, която отскоро е врачанка, направи истински фурор на

...
Кимия Ализаде, която отскоро е врачанка, направи истински фурор на
Коментари Харесай

С подкрепата на Мартин Харизанов: Врачанката Кимия Ализаде направи фурор на Европейското по таекуондо в Белград /снимки/

Кимия Ализаде, която неотдавна е врачанка, направи същински възторг на Европейското по таекуондо в Белград. Ализаде завоюва шампионската купа в категория до 62 кг с безапелационни победи в 10 следващи рунда против най-хубавите в Европа. Този орден е доста скъп, защото точно Европа оглави класацията по медали на Олимпиадата в Токио, което прави конкуренцията на нашия континент най-силна.
" Изключително съм благополучен, че като депутат имах опцията да спомагам за това Кимия да получи българско поданство. От няколко месеца тя е пълновръстен гражданин на Враца и аз съм сигурен, че всички ние се гордеем с триумфа, който тя донесе от Европейското състезание за България и за Враца. Това е първият златен орден от Европейско състезание по таекуондо за мъже и дами, както за България, по този начин и за Кимия. Сред моите цели е поддръжката на спорта, неговото разпространение измежду децата и младежите и рзвитието на локалните спортни клубове. Ще продължа да работя интензивно, с цел да може повече спортисти да реализират фантазиите си и да бележат върхове в спорта ", разяснява Мартин Харизанов.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР