В отдел “Убийства получават спешен сигнал във връзка с разследването

...
В отдел “Убийства получават спешен сигнал във връзка с разследването
Коментари Харесай

Калин и Жана пред смразяваща гледка в Братя

В отдел “Убийства ” получават незабавен сигнал по отношение на следствието на изчезналия Борис Донков. Информацията води следователите Калин Йосифов и Жана Илиева наоколо до Панчаревското езеро, където смразяваща панорама стопира дъха им. Какво ще открият там и дали видяното ще преобърне съдбовно действието или ще се отрази обнадеждаващо върху хода на събитията?

Разкаяният Велин продължава да търси път към щерка си, която няма предпочитание да се вижда с него. Той въпреки всичко съумява да я открие и предлага своята помощ с дребното спестени пари от новата си работа, с цел да поддържа семейството им с майка й. Каква ще бъде реакцията на тийнейджърката и дали ще одобри подадената ръка?

Мая не може елементарно да преглътне абсурда в организацията за събития. Свикнала постоянно да споделя единствено истината, за нея е много мъчно да премълчи моралния проблем, било то и в името на триумфа на единствения им работещ план. Тя се пробва да се сдържи поради молбата на Ива, само че възприятието й за правдивост е нарушено и Мая се тормози, че с мълчанието си вреди на едно човешко създание. От друга страна, желае да засвидетелства поддръжка към Ива, с цел да й потвърди, че двете могат да бъдат добър тандем. Кое ще послуша в последна сметка – интуицията и сърцето или гласа на разсъдъка си?

Юлия – новата другарка на Лора от тренировките по йога, търси непрекъснато нейното внимание, тъй като се усеща самотна в България. Рускинята има потребност да поддържа връзка с приятни хора и да споделя с някого насладите и паниките на бременността. Готова ли е, обаче, да опише на Лора за тъмната и рискова загадка, която пази по този начин ревниво от всички?
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР