В отбора на Тотнъм вярват, че ще задържат своя голмайстор

...
В отбора на Тотнъм вярват, че ще задържат своя голмайстор
Коментари Харесай

В Тотнъм са уверени, че ще задържат Хари Кейн

В тима на Тотнъм имат вяра, че ще задържат своя голмайстор Хари Кейн в състава си. 28-годишният нападател още веднъж се чака да бъде измежду най-желаните играчи на пазара. В клуба обаче са уверени, че и този път ще съумеят да отхвърлен интереса на заинтригуваните тимове, твърди „ Daily Mail “.

Както е известно, предишното лято Кейн беше пред трансфер в Манчестър Сити, само че президентът на „ шпорите “ Даниел Леви отхвърли да го продаде. Сега „ жителите “ още веднъж имат интерес към нападателя, само че в действителност през идното лято се чака главният претендент за подписа на Кейн да бъде Манчестър Юнайтед.

„ Червените дяволи “ се чака да бъдат доста дейни на пазара след извънредно слабия сезон. Привличането на първокласен голмайстор ще бъде един от целите за шефовете на „ Олд Трафорд “. Затова се чака точно Кейн да бъде играчът, към който ще насочат най-сериозни старания за привличането му.

Хари Кейн не стартира сегашния сезон по най-хубавия метод, само че последователно възвърна формата си, като досега има 22 гола и 9 асистенции в 44 мача. Изглежда нападателят се усеща все по-комфортно под управлението на Антонио Конте.

В Манчестър Сити се чака това лято приоритет да бъде привличането на Ерлинг Халанд, до момента в който Кейн ще бъде по-скоро авариен вид. В Юнайтед пък, в случай че не съумеят да се схванат с Тотнъм за прехвърлянето на Кейн, най-вероятно ще насочат напъните си към голмайстора на Бенфика Дарвин Нунес.

Tottenham Hotspur are confident of keeping Harry Kane after his options for a summer exit were further reduced by Manchester City’s move for Erling Haaland
— Times Sport (@TimesSport)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР