В офисите все по-често могат да се видят самотни жени:

...
В офисите все по-често могат да се видят самотни жени:
Коментари Харесай

Отговорът на вечния въпрос: Защо все не успявам да срещна мъжа на мечтите си?

В офисите все по-често могат да се видят самотни дами: съумели, красиви, умни, въобще - във всевъзможен смисъл заслужаващи благополучие.

Те описват истории за многото си несполучливи опити за създаване на връзки с мъже, за това какъв брой болежка и отчаяние са претърпели, по какъв начин се отхвърлят след постоянните си провали.

След следващия провал те се спотайват в себе си, с цел да ближат раните си, а по-късно още веднъж ги обзема вярата да срещнат НЕГО – единствения, неповторимия и потеглят към ново търсене. Техните истории са сякаш неповторими, само че все пак те си наподобяват като близнаци.

Ето кое най-често се повтаря в описанията им - " неговата уникалност ", а точно: добре изглеждащ, чистоплътен, води здравословен метод на живот. Има добър усет, облича се добре. Той е същински другар, схваща всичко, тънко усеща дамата, отделя ѝ доста внимание, грижи се, дава поддръжка (всички споделят това без изключение).

 мъж

Но това напълно не е всичко

Той би трябвало да е сантиментален и буен ухажор. Да обожава децата си (по някаква причина дамите постоянно си показват мъж, който към този момент е бил женен и има деца от първия си брак, които той обожава). Той обича нейните деца като свои и към момента желае да имат общи деца.

Интересува се от психология/духовност и заради това можете да говорите с него за всичко. Самодостатъчен си е, има обичано занятие мощно привързан към него. Той печели доста добре и може да обезпечи заслужен живот на фамилията си. Той е същински Мъж – предприемчив, мощен, поема отговорност, взема мъдри решения. Той има ползи, тя също има ползи и занимания. Общо взето, нещо такова се крие в визиите на една жена.

Но за какво умните дами не могат да създадат най-простия действителен разбор и все нещо не се връзва с идеалите им за мъж?

Да помислим дружно

Нека стартираме от по-простото – от метода на живот на мечтания мъж. И по този начин: " той печели добре, обича работата си. " Най-често това значи, че той или има личен бизнес, или заема управителни позиции, или е първокачествен експерт. Но тогава сигурно той излиза от вкъщи си в 6-7 сутринта и се прибира в най-хубавия случай вечерта след 19. Често остава до късно вечерта на срещи или продължава да работи по плановете си вкъщи. Нерядко е толкоз ангажиран с работата си, че когато се прибере вкъщи желае единствено едно - успокоение, тишина, а мозъкът му просто не може да издържи на " сърдечни диалози ". Той е толкоз отпаднал, че не вижда нищо към себе си, а може и да няма сили за африкански пристрастености в леглото.

 мъж

Любовта към децата

Най-вероятно ще има единствено ден и половина за отмора, които обаче той, като „ образцов татко “, ще прекарва с децата си от първия си брак, които, както казахме по-рано, обожава. О, и също така забравихме - „ той към момента води здравословен метод на живот “, което значи, че би трябвало да откри време за джогинг заран, за извършения във фитнеса, за плуване в басейна или други интензивности. Сами анализирайте останалата част от листата си, каква е цената на всяко от описаните от вас мечтани качества на мъжа.

Доста са господата, които в действителност се занимават с нематериалност. Те в действителност са дълбоки персони, схващат доста, усещат тънко, само че като предписание те не се интересуват изключително от парите и не са привлечени от властта, хранят се със „ светия дух “ във всеки смисъл на тази дума, задоволяват се с малко и прекарват цялото си време и сила в духовни практики.

Можете да продължите с този разбор и сами, само че и това към този момент е задоволително, с цел да помислите по-внимателно. Да се разсъните и да разберете, че никой човек не е в положение да извърши безусловно всичко, всички стремежи, всички потребности, всички прищявки. И даже той да го желае в действителност, просто няма да има време и сила за ВСИЧКО това.

 мъж

По предписание самите тези дами имат доста претрупан график: работа, занимания, деца, спорт, само че по някаква причина не им хрумва, че мъжът, за който си мечтаят, е същият като тях жив човек.

И какво се случва най-често в живота? Първоначално мъжът е притеглен от нейния разум, хубост, самодостатъчност, дарба за схващане, пристрастеност, половост, само че с течение на времето стартира да усеща подобен задушаващ напън от нейните неизчерпаеми потребности, от това, че тя се привързва към него от ден на ден и повече. И скоро побягва с възприятие за непълноценност, виновност и отчаяние от себе си.

След което облизали към този момент раните си тези дами още веднъж потеглят да търсят...

 

 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР