В обществено-политическия живот на България има две групи сили, от

...
В обществено-политическия живот на България има две групи сили, от
Коментари Харесай

Джамбазки: Без граници между Черно море и Охрид и в ЕС

В обществено-политическия живот на България има две групи сили, от които зависят значими фактори. И двете не се интересуват от интереса на българските жители . Това съобщи в студиото на Нова телевизия евродепутатът и съпредседател на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки.

" Няма нито една декларирана политическа мощ, която да пази единствено и само интереса на българските гласоподаватели - едните слушат американското посолство, другите - съветското ", сподели Джамбазки да даде образец с евроинтеграцията на РСМ.

В момента тематиката за Северна Македония е изцяло заглъхнала в българската политика и на това се опълчва Джамбазки. И в Европа " никой не се интересува от тази тематика ", а това не е вярно. е гласувано от, както изясни евродепутатът.
 Вътрешна македонска революционна организация разгласи общ брой на патриоти за смяна на конституционните устои
Вътрешна македонска революционна организация разгласи общ брой на патриоти за смяна на конституционните устои

Парламентарната народна власт у нас е в разпад

Според него " не би трябвало да има граници сред Черно море и Охрид " и " би трябвало да се приключи българското национално обединяване ". На въпрос дали приказва за обединяване на България и Македония, Джамбазки съобщи, че това е добра концепция , само че и избегна пряк отговор дали това е идея на Вътрешна македонска революционна организация и, която бе оповестена през вчерашния ден. Това можело да стане и в Европейския съюз , по думите на Джамбазки.

" Ние се интересуваме от нашето минало, биография и корени и отбраната на българския народен интерес. Това ни е завещано от нашите предшественици, а и от вашите, обърна се към водещия, а и към феновете Ангел Джамбазки с пояснение на задачите на тази коалиция.

" Възраждане " не признава новата патриотична коалиция

Партията ще се яви независимо на изборите на 2 октомври

Той разяснява и газовата диверсификация на страната . " България би трябвало да търси разновидности да не зависи от един снабдител ", счита Джамбазки. " Много дълги години зависимостта от един снабдител беше извор на политическа корупция , която формираше български държавни управления ", изясни той.

Цените на енергоносителите, цените на газа и тока са също е значима тематика за Вътрешна македонска революционна организация , изясни съпредседателят на партията на войводите. На въпрос обаче за какво при присъединяване си в ръководството (в коалиция с ГЕРБ, до април 2021 година, когато се състояха постоянните избори, бел.ред.) не са направили диверсификацията, Джамбазки съобщи, че тогава не са имали вицепремиер по тематиката и по тази причина не са го създали. А и " преди какъв брой мандата беше това - докога ще си приказваме за това, което не се е случило преди 4-5 мандата ", попита Джамбазки.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР