В област Пазарджик има засилено полицейско присъствие. Извършват се проверки

...
В област Пазарджик има засилено полицейско присъствие. Извършват се проверки
Коментари Харесай

Проверки по сигнали за купуване на гласове и в област Пазарджик

В област Пазарджик има засилено полицейско наличие. Извършват се инспекции по сигнали за пазаруване на гласове, сподели за БНР представителят на полицията Мирослав Стоянов.

„ Това, което забелязахте като засилено полицейско наличие на територията ни на огромните и на дребните обитаеми места в цялата област е част от профилираната полицейска интервенция, която е разпоредена от управлението на министерството и министъра на вътрешните работи, която започва на първи юли.

Нейната съществена задача, несъмнено, е точно противодействието на закононарушения или престъпления против политическите права на жителите, само че редом с това сътрудниците правят и инспекции във връзка с битова престъпност, на стандартна престъпност, на сигурност на придвижване по пътищата, тъй че се работи извънредно интензивно и всеки ден в нея вземат участие стотици чиновници на регионалната дирекция дружно с техника и по този начин  по този начин се правят по засилени инспекции. Същевременно се основава по естествена конюнктура, също по добър публичен ред и успокоение на самите жители. Това, което се откри като възможни нарушавания или закононарушения се рапортува наложително на способената прокуратура и управлението на министерството. "

По неофициална информация все още няма арестувани.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР