В нощта на убийството вече спях. Децата ме събудиха и

...
В нощта на убийството вече спях. Децата ме събудиха и
Коментари Харесай

Приятел на убития в Люлин: Илиян издъхна в ръцете ми

" В нощта на убийството към този момент спях. Децата ме разсъниха и ми споделиха, че става нещо на открито с един мой другар. Празнували са раждането на сина му. Веднага без да мисля, слязох да видя какво става. Приятел на щерка ми слезе долу и видя, че на тротоара до игрището лежи мъж. Един различен мъж държеше някаква забрадка или блуза и притискаше региона под брадата му ". 

Това описа пред Нова тв Ангел Илиев за убийството в столичния кв. Люлин, станало в неделя вечер. Причината е междусъседски спор за звук, който приключи съдбовно. 

" Попитах какво става, а той отвърна, че са го наръгали. Казах му да ми покаже. Имам някакви знания и видях, че раната е на към 10 см от гръкляна вдясно. Не течеше на открито, а евентуално беше тръгнала във вътрешността. Нападателят към този момент го нямаше ", описа той. 

" Видели са го хората обаче. Всички се опитахме да помогнем да спасим момчето. Смених индивида, който притискаше раната и аз започнах да го прилепям, пробвах се да го събудя с шамарчета, с цел да го възбудя, да има адреналин, само че той единствено изхрипа, ритна с крайници и край. Той умря в ръцете ми ", разказва Илиев. 

" Лъжа е,  че момчето е умряло в колата за спешна помощ. Поредната неистина. Линейката пристигна след повече от 30 минути. Докторът слезе, видя раната, махна с ръка и сподели " няма да го бъде ".

" Много хора са видели нападателя, дали са показания. Този човек е прочут, живее във входа на третия етаж. Не е слух, че използва опиати. Той е наркоман, който както желае да го приема. Създавал е проблеми на моите деца и на други деца. Той е несъответстващ ", уточни мъжът.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР