В най-скоро време, хората ще мерят дрехите чрез своите 3D-копия

...
В най-скоро време, хората ще мерят дрехите чрез своите 3D-копия
Коментари Харесай

VR технологиите напълно ще променят пазаруването — експертите

В най-скоро време, хората ще мерят облеклата посредством своите 3D-копия в смарт телефоните и ще пазарят онлайн дружно с виртуален съветник, написа Technology Review.

В Walmart се появи екипът Store No. 8, който се занимава с създаването на виртуална действителност, 3D-моделиране на евентуално рискови обстановки и наличие с допустимо най-дълбоко потапяне.

Скоро купувачите ще вършат на смарт телефоните си 3D-снимки в цялостен растеж, а по-късно ще мерят на виртуалното си копие всички облекла от магазина. Или ще отиват във виртуалния бутик и ще избират артикули, благодарение на виртуален-консултант. Освен това, всеки ще може да основава 3D-модел на своя дом и посредством VR-очилата, да ревизира с какви рискове може да се натъкне дребното дете.

Разбира се, Walmart — надалеч не е първата компания, която дава сходни хрумвания. Проблемът е единствено в това, че хората не одобряват с ненаситност VR-технологиите. “Факт е, че в този момент, хората не изпитват в действителност добър опит, обвързван с виртуалната реалност” — споделя ръководителят на екипа Store No. 8 Кейт Финиган. — “Причината за това — несъвършенството в технологиите. Твърде доста кабели, ъгълът на гледане не е най-хубавият. Поради дребната затормозеност в картинките на очилата за виртуална действителност, може даже да се провокира гадене. Естествено, ние ще поставим всички старания, с цел да променим ситуацията”.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР