В най-празничната неделя от годината Великден незагасен фас подпали колибата,

...
В най-празничната неделя от годината Великден незагасен фас подпали колибата,
Коментари Харесай

Двама братя се разминаха на косъм от смъртта навръх Великден

В най-празничната неделя от годината Великден незагасен фас подпали колибата, в която живеят братята Калин и Христо. Спретната им къщичка се намира на брега на язовир Мандра в бургаския жк. „ Меден рудник” и е част от образувалия се сиромашки регион в тревистото пространство към блоковете.

Двамата братя - на 47 и 49 година, живеели на първата линия на водата от няколко месеца, описват живеещи в региона.

„ Те имаха апартамент в блока 46, на първия етаж, само че го продадоха. Всяка вечер се събират в близката бирария и са непрекъснато пияни. Бяха естествени хора, само че се пропиха и виждате какво се получи”, описа мъж, който постоянно ги среща, до момента в който разхожда кучето си в градинката, където се намира бараката им.

Вместо обаче разкош с неповторима водка панорама, къщата на двамата братя е една съборетина. Вероятно през празничния ден са се почерпили и не са загасили добре фасовете от цигарите. Именно това е й повода скромният им дом да избухне в пламъци. От огъня и двамата са с забележими изгаряния по лицето и ръцете.

Днес, в градинката до брега на язовир „ Мандра” видяхме, че двамата братя още веднъж са сглобили колибата си, само че лицата им са бинтовани, а гледката е страховита, описват още хора, живеещи в региона.


През днешния следобяд успяхме да намерим двамата братя на беседката, лицата им бяха към момента бинтовани


Тревистата околност в региона се е трансформирала в мини квартал на бездомни, в дворовете им може да забележим всичко - от гуми до домати и цветя



ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: Флагман.бг
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР