В най-новия доклад на анализаторите решението на Acronis за възстановяване

...
В най-новия доклад на анализаторите решението на Acronis за възстановяване
Коментари Харесай

Acronis с признание за своя DraaS в категорията за растеж и иновации във Frost Radar на Frost & Sullivan

В най-новия отчет на анализаторите решението на Acronis за възобновяване от повреди като услуга (DRaaS) получава отличие за своя капацитет за напредък и перспективност

 
-->
Acronis, световен водач в , получи оценката “Компания, ангажирана с деяние ” в доклада на Frost & Sullivan “Frost Radar: Disaster Recovery as a Service, 2022 ”. Заедно с 12 други съперници, Acronis е позиционирана на видно място в границите на горния квадрант за напредък и нововъведения. С това класиране Acronis изпъква като компания, която “следва да бъде считана за отличник от позиция на вложения, партньорства или без значение оценени достижения. ”

 е система за без значение оценяване и рейтинг, която се разгласява годишно от Frost & Sullivan – консултантска компания за наблюдаване на растежа. Радарът DraaS Radar, оповестен през ноември 2022, отличава организациите с най-големи шансове да се възползват от опциите за напредък в съответните промишлености. Да се завоюва място в радара значи, че вендорът показва чудесно показване в следните посоки: капацитет за напредък, най-хубави практики, активност на конкурентоспособността, стойност за крайния консуматор, капацитет за партньорства.

По продължение на оста за нововъведения X фирмите се класират според от своето схващане за трендовете, които фрапантно трансформират света, и способността на компаниите да създават решения, които дават отговор на въпросните трендове. Растежният показател по оста Y мери доходи, пазарен дял, визия, продажби, маркетинг. Класацията акцентира историята на растежа и триумфите на една компания от позиция на разрастването й и показва нейните здравословен проект за развиване и рационална визия за по-нататъшното разрастване на нововъведенията.

В актуалната оценка Frost Radar съпоставя преимуществата на доставчиците на решения за възобновяване от повреди като услуга (DRaaS). Frost Radar насочва вниманието към  Acronis Cyber Protect Cloud  като успех в нововъведенията, изключително качествата й за усъвършенствана отбрана, които дават опция на потребителите да кустомизират и уголемяват своите услуги. Добавянето на мощни съставни елементи въз основата на характерните потребности на съответния консуматор или съответния снабдител на услуги разрешава на потребителите да подобрят услугите си и да управляват разноските си. Докладът поздравява Acronis за нейния зашеметителен неотдавнашен напредък: 260% на годишна база по отношение на 2021 г.  Други положителни детайли, оценени в категорията за напредък, обгръщат мощния фокус на Acronis върху вложенията в партньорската екосистема с атрактивни насърчителни стратегии, увеличаващи продажбите в канала, дружно с сполучливата история на компанията от позиция на придобиванията.

“Имаме достойнството да получим признанието за „ Компания, ангажирана с деяние “ в отчета Frost Radar DRaaS на Front & Sullivan, само че в духа на оценъчната им система ние нямаме желание да лежим на тези лаври, ” сподели Кандид Вюст, вицепрезидент по проучванията в Acronis. “Ще продължим да сътворяваме нововъведения в своите артикули и партньорски стратегии, с цел да оставим ярка диря в промишлеността на киберзащитата и DRaaS. ”

Най-новият Доклад на Acronis за киберзаплахите: положение в края на 2022 г.  установи, че през втората половина на 2022 година рансъмуер-бандите прибавят в своите описи с жертви по 200–300 нови потърпевши всеки месец. Рансъмуерът продължава да е номер едно опасност за огромните и междинните предприятия. Рансъмуер случаите са се нараснали с 25% през последните 5 години. 40% всички рансъмуер-атаки водят до престъпно заплащане на откуп. На фона на тази картина бързодействащите и ефикасни DRaaS решения са решаващи за всеки безупречен и благонадежден корпоративен протокол за киберсигурност.

“Изразът “важен инструмент в напредването на промишлеността към бъдещето ” е това, което ме заплени и което ме вълнува най-вече в този отчет, ” добави Вюст. “Докогато съществува киберпрестъпност, постоянно ще има работа за извършване. Ние се надяваме да продължим да напред себе си напред и своите съвременници към рационализиране на DRaaS промишлеността. ”
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР