В навечерието на тихата нощ“, на най-семейния празник през годината

...
В навечерието на тихата нощ“, на най-семейния празник през годината
Коментари Харесай

Натискат България да признае хомобраковете

В навечерието на „ тихата нощ “, на най-семейния празник през годината – Бъдни вечер, ни се постанова да кажем това, което мнозина не имаха вяра, че ще се случи. То е тук и в случай че не се подхващат дейности навреме, на следващия ден ще е рисково късно. Защото рисковете пред авариралата в демографско отношение България, са в пъти по-големи от тези, пред които са изправени страни, които от дълго време са били принудени да правят отстъпка от заветите на древността.

Стотиците милиони долари, инжектирани у нас повече от 20 години през грантовете на непознати фондации, множеството под опеката на мизантропа Сорос, освен сътвориха войска от фанатизирани марионетки, получаващи заплати от нароилите се псевдо „ цивилен “ организации, само че са на път да нанесат най-жестокия си удар върху българската нация. Удар, който никой не помни в 1336-годишната история на България.

Много скоро страната ни може да бъде изнудена да допусне легализирането на хомосексуални бракове. Гей-браковете чукат на вратата на всяко българско семейство, без значение дали е източно-православно, католическо, мюсюлманско или атеистично. Портата на самоунищожението, отключена от българофобите от всевъзможните соросоидни общества и комитети, не без съучастието на неолибералните задгранични наместници у нас, към този момент е необятно отворена. Така че болестта, която е плъзнала из държавите-членки на Европейски Съюз, и взимаща за жертва една по една страните, непризнали към момента браковете сред гейове и лесбийки за равнопоставени с този сред мъж и жена, ще нахлуе и у нас.

Отдавна разконспирираните сюжети за заличаване на националната еднаквост, за сриване на традициите и фамилията, на които са жертва 500 милиона европейци, стават все по-жестоки. Очевидно не бе задоволително, че Европейски Съюз бе подложен на невижданата многомилионна миграционна злина в последните години, та в този момент, през съучастието на трансформиралия се в Трибунал на неолибералната тирания Европейски съд за правата на индивида (ЕСПЧ), на страните-членки на Европейски Съюз съвсем силово се постанова да официализират по правов ред съжителството на еднополови човеци.

Вече от дълго време не става въпрос за прайдове и паради, за перушини и розови перуки, става въпрос за самоизтребление на Стария континент – целеустремено, проведено и настойчиво преследвано с всички способи на модерната война – осведомителната.

Три седмици преди Коледа, следено в група онлайн медии, свързани с лобистите на Сорос у нас, бе мултиплицирана една и съща „ вест “ – „ Ще признае ли България брак сред хомосексуални, подписан в чужбина? “. Пропагандирането мина през мейнстрийм малките екрани – Нова тв и бТВ, които напоително и захаросано демонстрираха на феновете си историята на две българки, които са сключили брак във Англия, където хомосексуалните бракове са позволени. Казусът бе дотолкоз манипулативно поднесен, че никой не си направи труда да изясни по какъв начин и за какво едната от двете „ младоженки “ не желае да разкрива самоличността си, показана е единствено с буквите Д.К., а лицето й бе скрито на показаните в телевизионните репортажи фотоси от „ брака “ в Англия. Сапунената история би могла да завърши тук, в случай че обаче, двойката не съдеше Столичната община, която изцяло закономерно отхвърля да признае брака. Адвокат по делото на жалбоподателя „ инцидентно “ е активистка от гей-лобистка организация, която единствено на пръв взор „ няма “ общо със соросоидния хелзинкски комитет.

И тъй като дяволът постоянно е в детайлите, дано подчертаваме върху тях.

1. Забелязвате ли, че „ бракът “ е сред дами? Не е мъчно да се досетим по какъв начин биха гледали множеството българи, в случай че (мъжка) гей-двойка съдеше Столичната община за признание на брака им. Точно поради това прокситата на Сорос са заложили на двойка дами.
2. Дали обаче бракът им е действителен, а не мним? Въпросът е състоятелен, най-малкото поради желанието на едната половинка нейната идентичност да остане скрита.
3. Кое кара БХК да не застава с името си, а избира подмолно да дирижира акцията против Столичната община, а и против Административен съд-София град, който би трябвало да прегледа делото? Може би по този начин соросоидите се надяват да не провокират отрицателна социална реакция, предвид на затвърдилото се мнение измежду болшинството от българите за пагубната роля от активността на БХК у нас.

Има още един подробност, който разкрива мащабите на проекта за превръщането на Европейски Съюз в зона без бъдеще. По приложената и у нас скица на двете дами, сключващи брак в държава-член на Европейски Съюз, която позволява хомосексуалните „ фамилии “ и искащи по-късно този брак да бъде приет в страна, която не е трансформирала законодателството си, единствено в последния месец бяха обществено атакувани най-малко три страни от Стария континент – Австрия, Италия, Румъния.

В началото на декември Конституционен съд на Австрия е разпоредил сключването на еднополови бракове да бъде легализирано, считано от 1-ви януари 2019 година Съдът е бил сезиран от двойка дами, на които е била неразрешена регистрация на брака от общината във Виена. И Австрия стана 16-та държава-член на Европейски Съюз, която позволи хомосексуалните „ фамилии “. Подобно дело е в ход и в Румъния, където двойка хомосексуалисти желаят признаването на брака им, подписан в чужбина, като единият от младоженците е американски жител. Миналата седмица от БХК пък се похвалиха с решение на Европейски съд по правата на човека, който е осъдил Италия по тъжба от шест хомосексуални двойки, които са сключили бракове в чужбина. Първоначално управляващите в Италия отказали да легализират еднополовото общуване като фамилно. Неотдавна Италия, обаче, стана следващата страна от Европейски Съюз, която позволи тези бракове.

Много по-важно е това, което от БХК прецизират в известието си до българските медии във връзка решението на „ техния “ Съд за правата на индивида. Защо е техен ли? Защото българският арбитър в Страсбург – Йонко Грозев, е един от създателите на соросоидната организация преди повече от 20 години. А през днешния ден е организиран на голяма заплата в Европейски съд по правата на човека. „ Решението е против Италия и обвързва Италия. Но от него е видно, че България нарушава конвенцията, като не дава никаква протекция на еднополовите двойки и е застрашена от наказание, в случай че съдът бъде сезиран “. Това ни споделят „ учениците “ на Йонко Грозев. Думите са на незнайната адвокатка Адела Качаунова, показана като шеф на Правната стратегия на БХК. От към година Качаунова е член и на управлението на политическото ГМО на олигархията – „ Да, България “.
БХК не пропущат да напомнят, че в България е в ход дело на „ фамилна “ двойка дами. Не е мъчно да допуснем, че в случай че българският съд, както би било редно, одобри, че публичният интерес надвива и откаже да принуди Столичната община да впише хомосексуалния брак, то точно БХК или някое от производните му ще побързат да заведат дело против България в Страсбург. В известието до медиите от соросоидното Неправителствени организации, бранител на хомосексуалисти, убийци, сектанти и така нататък, даже назидават страната ни, че е една от „ едвам “ 16-те от тези 47 страни, членки на Съвета на Европа, които не позволяват „ под никаква форма легализиране на връзките на еднополови двойки “.

Какво би трябвало да предприемем?

1. След 10 дни България ще поеме председателството на Съвета на Европейски Съюз. Шестмесечен интервал, в който загрижените за българския жанр могат доста ясно да покажат на над 20 000 европейски посетители, които ще дойдат у нас, че българите държим на фамилията и не желаем да допуснем утежняване на така и така пагубното демографско състояние.
2. Нужно е ангажиране на политическия хайлайф, на академичната общественост, на специалисти, на авторитетни общественици, на Православната черква, на мюсюлманското и другите вероизповедания, които да застанат в отбрана на изконните фамилни полезности и обичаи. Защото ответната страна води огромна война против правото на естествените да живеят обикновено.
3. Необходима е огромна социална готовност, най-малкото, тъй като човечеството даже не е наясно какви биха били последствията за идващите генерации от всеобщото узаконяване на хомосексуалните бракове, към този момент в Европа, Щатите, Канада и Австралия. Знае ли някой какво ще се случи с душeвността на едно дете, на един юноша, който през първите 10-15 години от съзнателния си живот е имал за „ татко “ жена или за „ майка “ – мъж?
4. Без публичен спор, преди година и половина България е подписала така наречен Истанбулска спогодба, която публично се твърди, че цели усилване на битката с домашното принуждение, само че мнозина виждат в документа опция за споразумяване на еднополовото общуване. И въпреки за момента това да се отхвърля от способените български управляващи, то е редно „ Обединените патриоти “, като част от ръководещото болшинство, доста съществено да се замислят – биха ли подкрепили ратификацията на документа от българския парламент. Документ, който анулира половата еднаквост и я заменя с „ джендър “ такава.
5. От значително значение е кой тъкмо арбитър гледа проблема по делото в Административен съд – София град, както и кои съдии биха го създали, в случай че се стигне до обжалване пред по-горната инстанция. Това е значимо поради известните пристрастия на избрана група съдии у нас, съсредоточени главно в компрометирания Съюз на съдиите в България, към политически партии като „ Да, България “ и ДЕОС, които са част от лобистите за официализиране на хомосексуалните бракове и у нас.

Очевидно е пристигнало време да предпазим същинското семейство сред мъж и жена, в случай че желаеме да има генерации и след нас…
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР