В националния отбор по баскетбол изобщо не е скучно. За

...
В националния отбор по баскетбол изобщо не е скучно. За
Коментари Харесай

Първо в Sportal.bg: Рокада в националния! Викат играч на Рилски спортист на пожар

В националния тим по баскетбол въобще не е скучно. За страдание обаче новините, които идват от Самоков, където селекционера Росен Барчовски събра играчите на лагер преди квалификацията в Латвия, изобщо не са позитивни. След следващата травма нощес, изправила на нокти щаба на представителния ни отбор, през днешния ден беше направена още една смяна. На мястото на Цветомир Чернокожев, който късно нощес получи контузия по време на мача на своя Левице в Словакия, националната фланелка облече баскетболистът на Рилски състезател Алекс Симеонов, научи Sportal.bg.

“Чернокожев имаше мач през вчерашния ден, а през днешния ден на обед му беше полетът. По време на мача е получил противен удар и промяната е насилствена. Не е можел да се движи и вечерта е имал доста мощни болки в адуктора. Буквално сподели, че изобщо не може да върви. Не знам какво е тъкмо, тъй като през днешния ден би трябвало да премине прегледи. Няма да пътува към този момент. Имаме някакъв авариен вид, в случай че е нещо леко да мислим дали ще пристигна от там. Това ще го решаваме в придвижване, само че включихме Алекс Симеонов. Той към този момент тренира с тима.”, съобщи пред Sportal.bg треньорът на националния тим Росен Барчовски.

Вчера от листата на Барчовски отпадна и гардът Венцислав Петков, който беше сменен от центъра на Берое Станислав Ваклинов.

Тази заран националите организираха първата си подготовка в „ Арена Самоков”, като по-късно през днешния ден ще създадат и второто си занятие.

Националният отбор се приготвя за решаващата европейска подготовка в Рига, където в два мача от група Н ще се изправят против домакина Латвия и Босна и Херцеговина.

Снимка: НБЛ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР