В наши дни все по-често чуваме определението „силна жена“. Обикновено

...
В наши дни все по-често чуваме определението „силна жена“. Обикновено
Коментари Харесай

Ето защо силните жени отблъскват мъжете

В наши дни все по-често чуваме определението „ мощна жена “. Обикновено зад него се крие едно пораснало момиче, което е минало през разнообразни тествания в живота. Жена, която реализира триумфи, има цели, има редица качества, знае цената си и ѝ харесва да се назовава мощна. От друга страна, тяхната същина постоянно е плашеща за представителите на мощния пол. Дали тъй като следователно те са по-слабите, а би трябвало да е противоположното?С какво мощните дами отблъскват мъжете?

Искреността е основна характерност, търсена от мощните дами
Мъжете постоянно пазят секрети и умеят да лъжат. В значително случаи, дамите даже да знаят, че са мамени, премълчават в името на връзката си. Но мощната жена прави оценка искреността и лоялността. За нея това е конструктивен детайл на връзката и без значение какъв брой е влюбена, в случай че бъде излъгана, тя ще продължи сама напред.

Те са съсредоточени и знаят какво желаят в живота
Повечето мъже са склонни да управляват избора на партньорката си, ето за какво биха се почувствали некомфортно в компанията на една самостоятелна жена, която има свои позиции, мнение, ценяща персоналното пространство и взимаща смели решения. Силната жена знае какво желае от живота. Тя се нуждае от сътрудник, с който да споделя концепциите си, да разискват, даже и да не са на едно мнение, само че не и от подобен, който ще се опита да я ограничи по някакъв метод, да я управлява.

Силните дами са мощни
Може би не физически, само че мощните дами са доста стихийни, когато става дума за тяхната прочувствена и интелектуална фамилиарност. Тази пристрастеност може да бъде проблем за множеството мъже. Те могат да се усещат срамежливи или да мислят, че не са толкоз буйни като колегата си.

Какво не трябва да споделяте с обичания?
Силните дами обичат да влагат пристрастеност и страсти в доста неща към себе си. Могат да беседват разпалено, да се смеят от сърце, да плачат на сантиментален филм. Силните дами са мощни точно, тъй като са същински и не се показват за някои други.

Нуждаят се от човек, от който постоянно ще получат поддръжка
Силните дами не се нуждаят от мъж, който да зависи от тях. Перфектният сътрудник за тях е човек, който ще ги поддържа и който е по-силен прочувствено от тях и самостоятелен. Тъй като те са доста отдадени, дават най-хубавото от себе си в една връзка. Но в случай че тази отдаденост не е споделена, биха прекратили връзката си.

Не търсят
Силните дами не преследват любовта, само че ѝ разрешават тя да ги откри. Не биха разрешили някой да си играе с възприятията им. Достатъчно смели са, с цел да проявят интерес към някого, само че те ще се влюбят, единствено в случай че възприятията му са откровени.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР