В рамките на няколко години фолк певицата Диона претърпя пълна

...
В рамките на няколко години фолк певицата Диона претърпя пълна
Коментари Харесай

Диона Нурофена си смени лицето

В рамките на няколко години фолк певицата Диона претърпя цялостна трансформация. Ромката, родена с името Денислава Сашова, която се срами от произхода си, безусловно си е сменила лицето, видя HotArena. Преди две седмици стартира делото против чалгаджийката, което се гледа от Софийския областен съд.
 

Диона е упрекната, че на 24 януари към 4 сутринта е карала „ Порше “ по ул. „ Даскал Стоян Попандреев “ в София, когато е спряна за полицейска инспекция. Полицаите ѝ създали тест за опиати, който отчел позитивен резултат. След това Диона е съпроводена до болница, където дала проби за проучвания. Резултатите от химико-токсикологичната експертиза посочили, че тя е карала след приложимост на кокаин. Предвиденото наказване е „ отнемане от независимост “ от 1 до 3 години и санкция от 500 до 1500 лв.. Делото ѝ беше планувано за 4 юни. Очаква се фолкаджийката да се размине единствено с санкция и условна присъда. В обществените мрежи се питат дали колата на певицата е иззета, само че никой не дава отговор на този въпрос.

29-годишната певачка през днешния ден няма нищо общо с това, което беше при започване на кариерата си. Диона стартира с модификацията още преди години. Първо си постави силиконови импланти в гърдите, по-късно попълни устни с хиалуронов филър, има изкуствена коса, мигли и нокти, а за похлупак - предизвикателно и безочливо държание, евентуално предизвикано от систематичната приложимост на опиати.

Преди 3 години нашмърканата певица се оперира в турска клиника. „ От доста време разсъждавам дали да си направя такова нещо, само че се опасявах. След интервенцията не скърбя. Направих най-хубавия избор “, сподели след интервенцията чалга дивата, която преди модификацията бе с едни от най-малките гърди в жанра. За интервенцията циганката се бръкна с към 10 бона. Разбира се, откакто постави силикон, скандалната певица стартира да носи все по-разголени облекла.

После пристигна ред и на устните, които изпълни с хиалурон. Естествено, не мина без изкуствена коса, нокти и мигли, само че те са незначителна детайлност. Певицата не крие, че още на 26 си е поставила ботокс. Не е ясно след 20  години какъв брой инжекции ще й трябват, с цел да се поддържа без бръчки, а за по-късно даже и не желаеме да мислим. Някои от колежките на Диона се съмняват, че има промяна и на задните си елементи, само че певицата не е коментирала тематиката.

Изпълнителката май си е резнала и носа , тъй като наподобява много по-тънък и завършен от този, който виждаме на по-старите й фотоси. Брюнетката поразително е замязяла и на друга известна модифицирана силиконка - Светлана Гущерова, която е пристрастена към интервенциите. На фотосите от съда родената в Бяла Слатина певица наподобява като добре непокътната 40-годишна кокона, а тя към момента няма 30 лазарника. Певицата следва във Великотърновския университет, където е четвърти курс по специалността „ Политология “. т.е. в случай че успее да изкласи без повече арести и престъпни проявления, ще си имаме политоложка, а за какво не и бъдеща депутатка. Припомняме, че откакто бе хваната да кара дрогирана, Диона се възползва от обстоятелството, че полевите проби за опиати, които се употребяват в България, могат да дадат подправено позитивен резултат. Певицата незабавно се оправда, че не е вземала опиати, а е пила медикаменти за грип, по-точно колдрекс и нурофен.

„ Полицаите, които ме стопираха, могат да го потвърдят, положението ми беше изцяло съответно! Бях на фотоси на клип до 1 часа през нощта и се прибирах от Стара Загора, където бяха фотосите. През деня изпих няколко колдрекса и нурофена, тъй като беше -2 градуса, а аз бях по потник и къси гащи. Има 20 индивида екип, които могат да потвърдят трезвото ми положение “, съобщи самонадеяно ромката. Кръвните проби потвърдиха, че е използвала кокаин. Изпълнителката обаче продължава да твърди, че е пила единствено нурофен. Израсналата в Койнаре чалгаджийка сподели голяма безочливост. „ По мои наблюдения подвига рейтинга с към 38% ” - по този начин фолк певицата отговори на въпроса какво мисли за „ хейта “ по собствен адрес. Тя не стопира да се подиграва на случилото се на 24 януари, макар войната по пътищата и ежедневните жертви на пътя.

Оказа се обаче, че правилото, че неприятна реклама няма, работи с цялостна мощ и при нея. Певицата едвам смогва да върви по участия. Ако преди абсурда с кокаина тя имаше по 2 уговорката седмично, в този момент има по 5. Както стана ясно, цената й е 5500 лв. на изява, няма продуцент и не регистрира пари на никого. Изчисления на „ Уикенд “ демонстрират, че на месец ромката печели сред 27 и 33 бона - задоволително, с цел да може да си разреши да си купува прекрасен кокаин, какъвто бе открит в кръвта й.

 

Певицата от лекия род има опит в лъжите и изобщо не й е за първи път . Години наред брюнетката отхвърляше, че е циганка. Едва преди време удостовери, че е от ромски генезис. „ Да, майка ми е циганка ”, съобщи неотдавна тя. „ Уикенд ” първи разкри произхода на певицата още през 2018 година

„ Нали знаеш има една сентенция: „ Ти, в случай че не си бил с циганка, не си бил, непорочен си още ”. По-горещи сме “ – похвали се сама „ лечителката ”, както я назова сътрудника й Константин.

Диона постоянно е мечтаела да е може да пее, само че за жал няма доста огромни музикални заложби . От години върви на уроци. Изпълнителката стартира с хип-хоп музика, само че преди 4 години мина в тима на чалгата, а повода е финансова. „ Пазарът дефинира търсенето и търсенето дефинира пазара. Аз не мога да натрапвам нещо, което не се търси толкоз. Опитах се. Хората ме възприеха, само че до една степен. Не можах да хвана всеобщата публика, която е на Балканите. Нека да бъдем реалисти, фолкът си е най-харесвания жанр в България. Затова взех решение да му се отдам и да съчетавам даже двата стила – хип-хоп и фолк. Добра съм в хип-хопа и го комбинирам с това, което обичат хората, фолка “ – изясни преди време изпълнителката за промяната на стила.

Като рапърка Диона изнемогваше финансово и не можеше да се отърве от мизерията , а като фолк звезда към този момент има солидни финанси и кара „ Порше “, което би трябвало да й бъде отнето, само че май не е, тъй като е на лизинг.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР