В нашата квалификационна група снощи имаше драма. Тя се изразяваше

...
В нашата квалификационна група снощи имаше драма. Тя се изразяваше
Коментари Харесай

Драма в нашата група за Евро 2024

В нашата квалификационна група нощес имаше драма. Тя се показваше в два доста забавни дуела. Срещи, които могат да се окажат решаващи за крайното нареждане в таблицата. Сърбия и Черна гора трябваше да дефинират втория в класирането. Унгария от своя страна имаше привидно лека задача, която тима на Литва се опита да затрудни.

В развой на дуелите имаше миг, в който Литва водеше против водача в групата с 2:0. В същото време Сърбия и Черна гора играеха при резултат 1:1. Това означаваше, че и четирите тима са в борба за двете места даващи право на присъединяване в огромния конгрес. Разбира се, петия тим в класирането от дълго време беше отвън играта. За страдание това беше националната гарнитура на България.

 Снимка: БГНЕС EPA/TOMS KALNINS

В последна сметка Унгария стигна до тъждество 2:2. “Маджарите ” се подвигнаха. Доминик Собослай върна попадение от дузпа, а Барнабас Варга изравни осем минути преди края. Литовците взеха точка с 2:2, само че изпуснаха да създадат нещата още по-интересни в групата. В същото време Сърбия наложи волята си на “Маракана ”, а Александър Митрович вкара два гола за успеха с 3:1. Черногорците също помечтаха, само че към този момент наподобява са надалеч от всевъзможни шансове за класиране.

 Снимка: БГНЕС / EPA/TOMS KALNINS

В групата Унгария води с 14 т. от 6 мача, сърбите имат 13 от 7 срещи, Черна гора е с 8 (6 мача), а Литва има 6 (7). България е с 2 точки от шест мача.На 16 ноември одобряваме Унгария, а Черна гора е хазаин на Литва. Три дни по-късно черногорците гостуват в Будапеща, а ние сме посетители на Сърбия.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР