В началото на тази седмица Рикардо Ферарио, генерален директор на

...
В началото на тази седмица Рикардо Ферарио, генерален директор на
Коментари Харесай

Мъск поръча първата в света 8000 тонна леярна за Cybertruck

В началото на тази седмица Рикардо Ферарио, общоприет шеф на италианската машиностроителна компания Idra разгласи, че някой е направил публична поръчка за модерна леярна, пресата на която може да основава налягане от 8000 тона . Той не заяви непосредствено, че това е, а единствено загатна, че става дума за „водещ международен производител на коли, употребяващи нова енергия„. Но преди време Илън Мъск загатна, че има намерение да закупи нова леярна, която разполага и с мощна хидравлична преса.

През месец януари на среща с акционери, Мъск публично съобщи, че има намерение да поръча най-голямата в света комбинирана леярна преса.

„Съвсем скоро ние ще поръчаме нужното съоръжение за започване производството на Cybertruck“ – даде обещание генералният шеф на Tesla. Необходими са ни огромни и мощни машини за задната част на Cybertruck, тъй като това е огромен електрически автомобил, който има дълго купе, на което се оказва огромно натоварване. За тази цел ще използваме 8000 тонна хидравлична преса за правенето на задната част, а не 6000 тонна, каквато е. А до момента тя бе най-голямата леярна преса в света“ – генералният шеф на Tesla.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР