В началото на месец септември екипът ни засече две покрити

...
В началото на месец септември екипът ни засече две покрити
Коментари Харесай

BMW тества топ лимузината си у нас

В началото на месец септември екипът ни засече две покрити с камуфлаж BMW-та покрай границата ни с Гърция. Тестовите версии на двата модела заснехме в пристанищното градче Александруполис, което се намира на към 75 километра от границата ни с южната ни съседка. Сега един от прототипите бе засечен на наша територия, покрай границата ни с Румъния.



Снимките бяха споделени с нас от Алекс Груев, който засича тестов първообраз на електрическата 7 Series на бензиностанция в България, а по-късно и на границата ни с Румъния. Други консуматори пък загатват, че са видели облепената лимузина в региона на Велико Търново. Вероятно това е някой от тестовите прототипи на по-наточените версии на лимузината i7, която дебютира по-рано тази година.



Българските пътища са отлично място за инженерите на BMW да създадат последни настройки и проби на окачването и да покачат комфорта му. Припомняме, че неотдавна видяхме тестова версия на новата A-Klasse, която също засякохме на българска земя и то по-точно на един от основните булеварди в столицата ни.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР