В началото на годината всеки един от около 100 000

...
В началото на годината всеки един от около 100 000
Коментари Харесай

Как AI трансформира рекламния бизнес

В началото на годината всеки един от към 100 000 души, работещи за рекламния колос Publicis, получи видео известие от основния изпълнителен шеф, което им благодари персонално, по име и в техния първи език, за тяхната упорита работа.

Заснемането и редактирането на толкоз доста известия нормално изисква стотици часове работа, само че беше доста по-лесно с помощта на новия най-хубав другар на промишлеността: изкуственият разсъдък.

Целта на каскадата, която включваше AI-версии на висши ръководители, ангажирани с обичаните занимания на всеки член на личния състав от диджейство до водни ски, беше да се подчертае хиперперсонализираната реклама, която бързо разрастващите се технологии вършат допустима. Тези реклами са бързи, евтини за произвеждане в голям мащаб и с тънко настроено ориентиране към клиенти, усъвършенствано от голямото количество данни, събрани в този момент за обособени лица.

Подобни рекламни акции към този момент се вкарват. В Индия, да вземем за пример, хиляди локални магазини са генерирали сво...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР