В началото на годината често си обещаваме да направим нещо

...
В началото на годината често си обещаваме да направим нещо
Коментари Харесай

Нова година, нов късмет, а защо не и… нова баня!

В началото на годината постоянно си обещаваме да създадем нещо ново в позитивна тенденция за самите себе си – да спрем цигарите, да спортуваме повече, да се храним по-здравословно, да запишем нов курс… Но има и хора, които просто си дават обещание да създадат дома си по-красив и по-приятен.

Банята несъмнено е най-интимното място в дома, което може да играе основна роля освен за здравето и персоналната ни хигиена, само че и за нашата релаксация. Не е наложително, обаче, да разполагате с огромен бюджет, с цел да се сдобиете с красива, съвременна и практична нова баня. Достатъчно е да се възползвате от специфичните на водещи международни компании като ROCA, да вземем за пример, които от години се грижат за комфорта и на своите клиенти в България.



Всяка година показва на международния пазар нови дизайнерски линии с, все по-усъвършенствани артикули и новаторски материали, нови функционалности, които да отговорят на потребностите на всеки консуматор, без значение от метода му на живот.

Актуалните оферти на ROCA за 2022-ра година включват софтуерни нововъведения, които освен ще внесат грациозен акцент в дизайна на банята ви, само че и ще ви изненадат с.

Актуални решения за душ зоната са комплектите с вградени смесители, на цени започващи от 455 лева с Данък добавена стойност. Модерно предложение е комплект с вграден смесител Naia и тънка, железна душ пита с размер XL, в цвят титаново черно, с финиш Everlux® - извънредно покритие от ROCA, извънредно стабилно на надраскване, химикали и почистващи препарати, което придава изискан и самостоятелен темперамент на банята.



Душ колоните на ROCA се оферират с спомагателни, практични функционалности, като регулируема височина и въртяща се душ глава, за по-голямо улеснение на всички в семейството. Сред специфичните оферти може да откриете колони с огромна горна пита и ръчен душ с няколко функционалности, чиито цени стартират от 287 лева с Данък добавена стойност.



Благодарение на новаторските технологии, с термостатичните смесители и душ колони на ROCA всеки може да има оптимален надзор на водата. Благодарение на термостатичните акумулатори, достигането до авансово заложената температура става извънредно бързо – за по-малко от 3 секунди, след което смесителят поддържа тази температура непрекъсната. Пестене на вода и попречване неволното повишаване на температурата са единствено част от преимуществата на термостатичните смесители на ROCA. Научете повече в нашата блог секция на https://www.roca.bg/rocalife.



Сред най-търсените и практични решения за баня от ROCA са промо комплектите от конструкция с вградено казанче, бутон по желание и стенна тоалетна със седалка и похлупак, чиито цени стартират от 350 лева с Данък добавена стойност.

Комплектите с ще ви обезпечат оптималната хигиена и непорочност. Вътрешната повърхнина на тези тоалетни е с равномерен силует, без ръбове и скрити елементи, където може да се натрупа нечистотия. Комбинирайте със седалки от Supralit® - новаторски материал, извънредно здрав и резистентен, с антибактериални свойства.



Голямо улеснение оферират, които са част от промо комплектите с конзолни тоалетни. Техният размер може да се контролира на няколко степени, в това число 4/2 литра. Водният дебит и налягането на водата от казанчето са съобразени с геометрията на стенните римлес тоалетни, тъй че да обезпечат чудесно измиване, без напръскване с вода отвън тоалетната. Казанчетата са извънредно безшумни, подсигуряват най-малко 200 хиляди цикъла на отмиване, а стуктурите устоят на статично натоварване от 400 кг.

Финалният акцент в комплектите конструкция с вградено казанче и окачена тоалетна са надеждните механични бутони, като всеки клиент може да направи своя избор сред 7 разнообразни разновидността на дизайн и цвят - с покрития хром-гланц, хром-мат, черно мат или композиция от бяло/сиво.

Решение за бани с типичен дизайн са тоалетните вид моноблок. Възползвайте се от най-новото ни предложение за 2022 - компактна тоалетна The GAP SQUARE Rimless, с тънка седалка и похлупак cъс забавено рухване, на цена от 472 лева с Данък добавена стойност.

Друга опция, от която можете да се възползвате при специфични условия, е The GAP ROUND Rimless моноблок с тънка седалка и похлупак, със забавено рухване и за безконтактно стартиране на водата, на цена от 536 лева с Данък добавена стойност.

За тези, за които комфортът и персоналната хигиена са преди всичко, налице са - комплект уелнес тоалетна Inspira In-Wash® с вградено казанче Duplо Smart, седалка и похлупак със забавено рухване на цена от 3890 лева с Данък добавена стойност.



Ако бюджетът ви е стеснен, решение за по-добра интимна хигиена може да се реализира с, на цени от 199 лева без Данък добавена стойност.

Всички специфични предложения на Roca за ремонт на банята може да разгледате:

Ако желаете безвъзмездна професионална консултация и 3D визуализация на вашата нова баня, посетете корпоративния шоурум на Рока България на бул. Мария Луиза 16 в София или ни изпратите персонално известие във.

(платено съобщение)
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР