В началото на година ви информирахме, че бившият мъж на

...
В началото на година ви информирахме, че бившият мъж на
Коментари Харесай

Софи Маринова трепери от страх, пуснаха Гринго от затвора

В началото на година ви информирахме, че някогашният мъж на Софи Маринова - Тодор Давидов-Гринго, е зад решетките в Германия. Зад решетките се озовал, откакто раздавал юмручно право върху жена. 

Поредният арест на Гринго пристигнал до гуша на Софи Маринова, която давала всичките си пари да го измъкне от кашите, в моито се забърквал, и решила да постави завършек на връзката си с него. Единствено кореспондент на БЛИЦ научи детайлности за Гринго, който към този момент е на совбода. 

Гринго не е бил деен в обществените мрежи от края на октомври 2022 година, защото излежавал присъдата си в берлински затвор. От 19 април тази година е още веднъж разполагаем във Фейсук, което значи, че още веднъж е на независимост. 

Той качи своя фотография и незабавно забаляха честитки за свободата му. От фрагментите излиза наяве, че в пандиза е поддържал тялото си и наподобява по-добре и отпреди. 

 undefined

Запознати издават, че по никакъв начин не е удовлетворен от раздялата със Софи Маринова и сигурно ще търси метод да си я върне. Етрополската звезда пък получила паник офанзиви, откакто научила за освобождението на някогашния си. Тя също била уверена, че ще я потърси и евентуално ще упражни принуждение, с цел да си я върне.

На Софка й било хубаво без него и нямала желание да се връща в обятията на Гринго. Искрено се надявала, че към този момент се е отказал от нея и няма да я тормози. Затова неотдавна в телевизионно изявление заяви, че има нов мъж до себе си. Такъв всъшност няма, само че с тази вест се надявала да откаже Гринго от себе си. Той е в Германия, към момента не се е прибирал в България.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР