В мрежата се появиха шокиращи снимки, на които момиченце е

...
В мрежата се появиха шокиращи снимки, на които момиченце е
Коментари Харесай

Снимка на момиче, пиещо от локва, потресе света. Ето нейната история:

В мрежата се появиха шокиращи фотоси, на които момиченце е на четири крайници и пие вода от мръсна локва.

Снимките са направени от Миг Риос, локален публицист и доброволец в Посадас, североизточна Аржентина. В този ден температурата на въздуха достигнала 38°C и децата нямали опция да си набират друга вода.

Според Misiones Online това е момиче от оскъдно семейство от локалната общественост на индианците гуарани.

Тя, дружно с други деца, проси на улицата.

След като беше оповестена онлайн, фотографията провокира голяма вълна от отвращение по света. Тези фотоси демонстрираха същинската обстановка в страната и тежкото състояние на индианските нации в Южна Америка.

Доброволецът споделя:

„ Докато страната страда от жегата, това малко момиче от Гуарани е насила да пие вода от мръсната земя. Обществото ни очевидно прави нещо неправилно.

Защо пуснах фотографията? За да можем най-сетне да стартираме да приказваме за проблем, за който не вършим нищо, тъй като всички не желаят да виждат очевидното. По-лесно е просто да хвърлите монета на тези деца. “

Той добавя, че по-късно момичето било прегледано от доктор. Риос живее в центъра на Посадас, където доста деца от общността на гуаранитепросят. Той непрекъснато следи сходни подиуми, само че този път снимал детето в опит да покаже казуса на обществото.

Гуараните са група от локални нации на Южна Америка. Идват в градовете и употребяват децата си за милостиня.

Членовете на тази общественост напущат домовете си и живеят на улицата, тъй като даже и с лепта получават повече, в сравнение с могат да изкарат в селото. По родните места са още по-гладни и нямат работа.

Гуараните в Южна Америка са в положение на филантропична рецесия. На процедура са били лишени от цялата земя, тъй че живеят в беднотия. Сред тях има рекордно високи равнища на самоубийства, изключително измежду младежите.

Общинските управляващи и благотворителните организации оказват помощ на гуараните, само че напъните им не са задоволителни.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР