В мрежата се появи предсказание на неофициалния духовник на семейството

...
В мрежата се появи предсказание на неофициалния духовник на семейството
Коментари Харесай

Появи се предсказание на духовника на Николай II за Русия: Ще се случи нещо, което никой не очаква!

В мрежата се появи предсказване на неофициалния свещеник на фамилията на Николай II Теофан Полтавски (Василий Бистров). В началото на 20-ти век той прави прогнози за това какво чака Русия в бъдещето.

Едно от предсказанията му обгръща тъкмо годините, които предстоят на страната сега. По думите на Полтавски " ще се случи нещо, което никой не е очаквал ".

" Русия ще възкръсне от мъртвите и целият свят ще бъде изумен! Православието в страната ще се възроди и ще въстържествува. Но то няма да бъде същото, като преди ", написа той.

Духовникът написа още, че на земята пораства злото и Бог санкционира Русия. Той приканва хората да се опомнят, тъй като другояче Господ ще изпрати на Земята " извънземни учители, които ще върнат на човечеството предходните полезности ".

Архиепископ Теофан Полтавски (Бистров) - (1872-1940) - е един от най-ярките светилници на Православната Църква през 20 век и измежду най-видните учени-богослови за времето си. Бил е свещеник на Император Николай II и цялото му семейство. Завършва Санкт-Петербургската Духовна академия и след това става неин ректор, подвизавайки се по едно и също време на три поприща: научно-академично, пастирско и монашеско-аскетическо.

През 1916 година е изпратен в Полтава, където служи до 1919 година като архиепископ Полтавски и Переяславски. След Революцията емигрира дружно с други съветски иерараси в Константинопол, а оттова отпътува за Югославия. В средата на 20-те години получава покана от Св. Синод на Българската Православна Църква да се реалокира в България. За късия си петгодишен престой тук архиепископ Теофан живее в София, а по-късно във Варна. През 1931 година отпътува за Франция, където през 1940 година спокойно се преставя в Господа.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР