В мрежата бяха публикувани страховити снимки на огромна жаба. Според

...
В мрежата бяха публикувани страховити снимки на огромна жаба. Според
Коментари Харесай

В Титикака уловиха жаба с размерите на човек

В мрежата бяха оповестени страховити фотоси на голяма жаба. Според YouTube канала The Grimreefar, гигантска жаба с размерите на човек е била уловена в езерото Титикака в Перу, написа БЛИЦ.

Езерото Титикака е сладководно езеро в Андите на границата на Перу и Боливия. По повърхност това е най-голямото езеро в Южна Америка.

Има информация, че локалните поданици доста постоянно виждали нещо голямо да се носи във водоема. Мистериозното творение е следено и на сушата. Все още обаче не е известно кой е хванал това чудовище-амфибия.

През миналата година няколко научни институции се заеха да опазват гигантските жаби от езерото Титикака.

Не е известно дали тази земноводна гад е заплашен тип. И може ли този тип да има толкоз плашещи размери.

Според някои коментатори това може да е жаба-бик, родена в Канада и Съединени американски щати. Този тип обаче в никакъв случай не е бил откриван в езерото Титикака. Изследователите могат единствено да гадаят какъв тип жаба е и по какъв начин е попаднал в перуанския район.

Някои имат вяра, че това е незнаен тип жаба - криптид, който като тип е липсващ преди милиони години, само че някои човеци са оживели мистериозно и до през днешния ден. Ако това е по този начин и такива чудовища в действителност към момента съществуват в света, тогава поражда въпросът - какво е предиздвикало това земноводно да напусне водоема?



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР