В момента в това Народно събрание имаме достатъчно много време.

...
В момента в това Народно събрание имаме достатъчно много време.
Коментари Харесай

Карадайъ каза участва ли ДПС с консултациите за кабинет

В момента в това Народно заседание имаме задоволително доста време. Народното събрание се избира за период от четири години, имаме задоволително време да си вършим работата, без да нарушаваме Конституцията. Да си подредим нещата и да ги вършим в един естествен ход. Няма закъде да бързаме. Това съобщи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ пред публицисти в коридорите на Народното събрание.

Той заяви, че за понеделник, в случай че Движение за права и свободи има покана от президента Румен Радев за съвещания, несъмнено ще се отзове.
-->
По време и на великденските празници имаше съвещания сред другите парламентарни групи. Не знам до каква степен са напреднали. Вчера видяхме първото деяние. Те са много напред - приказвам за ГЕРБ плюс “Промяната ”, които към този момент оформят болшинството в Народното събрание. Засега ние не сме част от това болшинство, към този момент ние сме съпротива на това болшинство, уточни още Мустафа Карадайъ.

От настояща позиция не знам те тъкмо какво са се разбрали, ще го забележим дружно, означи водачът на Движение за права и свободи.

Той разяснява и законопроектите по Плана за възобновяване и резистентност. Българскита страна в лицето на тогавашните участници във властта са ги разписали и са ги присъединили, вместо да ги приемем в Народното събрание.Те ги вписаха в ПВУ. Дали е добре или не, вие също може да прецените, сподели Карадайъ. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР