В момента в Министерския съвет заседава коалиционния съвет, в който

...
В момента в Министерския съвет заседава коалиционния съвет, в който
Коментари Харесай

Волен Сидеров заяви, че бил блъснат от Валентин Касабов, той отрича

В момента в Министерския съвет заседава съдружния съвет, в който вземат участие ГЕРБ и Обединените патриоти. По-рано през днешния ден в стаята на Обединените патриоти в Народното събрание породи конфликт сред Волен Сидеров и Валентин Касабов.

Бутнал ли ви е господин Касабов, какво се е случило?
Волен Сидеров, ръководител на ПГ на " Обединените патриоти ": Бутна ме. Няма потребност да се удостоверява.
Каква беше повода?
Защото е раздразнителен нещо. Според мен се държи несъответстващо. Той през вчерашния ден приказва някакви несъстоятелни неща, че аз не съм ръководител на групата. Аз съм ръководител, определен от цялата група, в това число и от него. Да приказва по този метод, това демонстрира... аз го одобрявам в действителност като рупор на Валери Симеонов. Не като независимо лице. Той няма потенциал за независима интелектуална активност, по този начин можем да го назовем " повелителя на тахтабите ".
Вярно ли е, че сте блъснали господин Сидеров, какво се случи?
Валентин Касабов - зам.-председател на ПГ на " Обединени патриоти ", НФСБ: Няма такова нещо, това са измислици, отново някакви такива сънища.
Той по този начин твърди, че сте го блъснали...
Той може доста неща да твърди. НФСБ си е в обединението.Веселен Марешки - зам.-председател на Народно събрание, " Воля: Ще се разгърнем пред стаята и няма да допуснем никакви нападатели да влязат и да го тормозят физически.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР