В момента Украйна има изключително ограничени ресурси. Тя ще продължи

...
В момента Украйна има изключително ограничени ресурси. Тя ще продължи
Коментари Харесай

Военен експерт каза чия битка води Украйна


В момента Украйна има извънредно лимитирани запаси. Тя ще продължи да ги употребява с оптималната успеваемост и ще продължи да не разкрива какъв е методът, по който нанася удари, тъй като по този метод ще държат " в шах " съперника си, сподели в " Още от деня " по Българска национална телевизия военният публицист и специалист по Втората международна война Камен Невенкин.

По думите му и Русия, и Украйна са в извънредно изтощено положение. Украйна е поддържана извън и това дава някаква вяра, само че те не получават това, на което са се надявали. Можем да спекулираме какви са аргументите. " Една от аргументите е, че светът не работи за Украйна. Той просто отделя от военните си запаси. " Посочи, че с помощта на помощта Украйна продължава да съществува. От друга страна, украинците желаят и се надяват всичко да завърши доста по-бързо.

При Русия се вижда едно тотално безсилие и при тях сякаш всеки идващ ход е предсказуем. Резултатът от глобите, налагани на Русия и помощта, оказвана на Украйна, е освен на бойното поле, само че и стопански, и психически.

Определи като ефикасни наложените на Русия наказания и изясни, че точно изтощението ще докара до победа за Украйна. Що се отнася до Запада - това е цената, която се постанова да платим за това, че сме избрали да живеем в този цивилизационен модел. На процедура Украйна сега води нашата борба.

За тази война ние не знаем доста, тъй като за нея съдим по медийни информации, които не всеки път са точни, изясни Невенкин. Той предвижда, че борбата сред двете страни ще е пълзяща, защото и двете са доста изтощени.

" Единственото, за което би трябвало да бъдем доста деликатни, е последователно затихване на интензивността на сраженията. Това значи, че страната, която инициира сходно деяние, се прегрупира и натрупа сили за нещо съществено ", сподели в умозаключение той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР