В момента става едно чудовищно купуване на гласове, обяви лидерът

...
В момента става едно чудовищно купуване на гласове, обяви лидерът
Коментари Харесай

Борисов смята, че в момента става чудовищно купуване на гласове -

В момента става едно чудовищно пазаруване на гласове, разгласи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред симпатизанти в Пазарджик.

" Представяте ли си да беше обърната обстановката - аз да крещя по лаборатории, жилища, непознати депутати да им приказвам за правила, дали им приказват за правила там ", сподели Борисов.

" Само че не по 50, 40, или 30 гласа, а по 10 000 вкупом. Ако се одобри, че един народен представител, без значение от коя област е, сред 7 и 10 хиляди гласа, всеки народен представител, който сега купуват, е все едно купуват 10 000 гласа. Ами то по тая логичност, уважаеми, за какво вършим избори. Те олигарсите чакат партиите да излъчат депутати, да влязат в Народното събрание и отиваш да купуваш под формата на принцип ", разяснява водачът на ГЕРБ.

По думите му Кирил Петков е в изолираност.

" Него го смъкнаха, него не го желаят. За да се стигне до там да го сменят. Тоя, който ми пожелаваше да седна на диванчето, в този момент сяда той. Има карма в тоя живот. Той пожела стола, за 6 месеца го смъкнаха, и то по парламентарен метод, с болшинство ", изясни Борисов във връзка на обвиняванията, че самият той е в изолираност.

По тематиката с изгонените съветски дипломати той разяснява: " Първия ден Петков сподели: " Аз съм ", на другия ден сподели " Нямам нищо общо, Генчовска е ", разяснява водачът на ГЕРБ.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР