В момента става чудовищно купуване на гласове - по 10

...
В момента става чудовищно купуване на гласове - по 10
Коментари Харесай

Борисов обяви, че върви “чудовищно купуване на гласове“

" В момента става чудовищно пазаруване на гласове - по 10 000 вкупом. Всеки народен представител, който купуват, е все едно купуват 10 000 гласа ", сподели пред симпатизанти в Пазарджик водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. В момента претендентът за министър председател Асен Василев от “Продължаваме смяната “ се пробва да контракти минимум още шестима депутати, които да поддържат плана за държавното управление.

Политическа партия, Българска социалистическа партия, Демократична България и шестимата отцепници от Има Такъв Народ има общо 115 гласа при нужни 121 гласа. Наскоро от “Възраждане “ се отдели и Елена Гунчева, само че не е ясно по какъв начин тя би гласувала, тъй като до неотдавна беше подготвена да дава на руснаците координати за обстрел на Министерския съвет.

" Представяте ли си да беше обърната обстановката, аз да крещя по лаборатории и жилища непознати депутати, да им приказвам за правила, дали им приказват за правила там ", сподели Борисов и посочи, че сегашната обстановка показвала, че не ГЕРБ, а " Продължаваме промяната " е в изолираност.

" ГЕРБ били в изолираност, виждате ли ме да съм изолиран? Кирил Петков е в изолираност. Него го смъкнаха, него не го желаят. Този, който ми пожелаваше да седнал съм на диванчето, в този момент седна той. Има карма в живота ", сподели още той.

Той изрази вярата си " мъката да завърши " още идващия петък. Това е срокът за " Продължаваме промяната " да предлиожи състав на Министерския съвет и да го показват пред президента Румен Радев.

" Успяхме да ги спасим (правителството в оставка - б.р.) във взимането на извънредно неверни решения по аматьорски метод осъществени - актуализацията на държавния бюджет ", уточни още водачът на ГЕРБ, като съгласно него от " Продължаваме промяната " са получили доста уроци.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР