В момента политиците играят позиционна игра, в която противниците по

...
В момента политиците играят позиционна игра, в която противниците по
Коментари Харесай

Райчев с прогноза кой ще бие сервиса на изборите

В момента политиците играят позиционна игра, в която съперниците по забавен метод се ориентират към разнообразни цели. Отчетливо играят за облик, не вършат сметки, а вършат имидж. За мен те не съумяват. Това съобщи Андрей Райчев в предаването " Лице в лице ".

Политическа партия ще получат след изборите освен центристки, само че и десни критици, Партията на Христо Иванов няма вид да не ги подлага на критика, другояче рискува партийния живот. Така че Политическа партия Обявиха още един фронт, счита социологът.

Те се усещат мощни, играят за победа. Същото е и при Борисов. И той се усеща мощен, и той ще играе за победа. И двете партии се усещат мощни и играят за победа. А това е за Борисов огромен триумф, до момента той беше в защита. важно е кой ще бие сервиса, счита Райчев.

Движение за права и свободи могат да бъдат основен фактор при избрана обстановка. Те изчакват да видят по какъв начин ще се развият нещата.

Наблюдавам Доган от 30 години и съм очевидец по какъв начин той ненавижда да стои в пространства с една отворена врата. Винаги желае и втора да е отворена. И в този момент по този начин ще е. Пришиват Движение за права и свободи към ГЕРБ. Но на Борисов, те не са му в забрадка вързани, споделя Райчев.

Докато другите се бият между тях, Корнелия Нинова се бие сама със себе си. Лявото върви под 200 000 гласа, сподели още Райчев. Ще има ли кабинет? Теоретически хладно видяно, не. Но би трябвало да има. Политиците след изборите би трябвало доста съществено да помислят по какъв начин наподобява България през 2022 и 2023 година и какво ще става в случай, че войната няма да завърши, съобщи Райчев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР