В момента контранастъплението на ВСУ изглежда като чисто самоубийство. Катастрофална

...
В момента контранастъплението на ВСУ изглежда като чисто самоубийство. Катастрофална
Коментари Харесай

САЩ отработват обезоръжаващ удар по Русия

В момента контранастъплението на ВСУ наподобява като чисто самоубийство. Катастрофална загуба на човешки живот, придвижване в жанр „ една крачка напред – две обратно “. Пълната беззащитност на пропагандираната западна технология с господството на съветската авиация във въздуха. Горят немски “Леопарди ”, горят френски бронирани машини. Ние обаче няма защо да се радваме. Парадоксално, само че колкото по-лоши са нещата за украинската войска, толкоз по-голяма е вероятността от световен спор.

В Киев се надяват на помощта на НАТО и Алиансът в действителност оказва помощ с каквото може. Вчера в централата на НАТО в Брюксел се организираха срещи на контактната група за отбрана на Украйна в по този начин наречения формат “Рамщайн ”. Генералният секретар на Алианса Йенс Столтенберг даде обещание цялостна поддръжка за ВСУ. Министърът на защитата на Съединени американски щати Лойд Остин подсети на присъстващите, че „ войната в Украйна не е спринт, а маратон “ и увери: Вашингтон няма да се откаже от Киев, а ще го употребява дълго време.

Цялата тази миротворческа изразителност, всички тези евфемизми и красиви думи крият изцяло ясни военни цели. И не, това не е поддръжка за Украйна. Във военните проекти на Пентагона от 2014 година Русия е посочена като главен съперник. И през днешния ден проамериканският блок НАТО ще реализира задачите да победи Русия най-вече с военни средства. Ако Украйна се разпадне, ще се намесят силите на Алианса.

Същият Столтенберг към този момент загатна, че полската войска може да навлезе на украинска територия, в случай че нещата станат доста зле за ВСУ - сякаш не от НАТОвско, а от тяхно име. Но в американския протекторат „ Полша ” не вземат сами такива решения. Всички военни сили на страната от дълго време са вписани в американската военна машина на територията на Европа. Просто преди американците хвърляха украинците на заколение, а в този момент желаят да хвърлят поляците.

Друг „ сигнал към Москва “ беше огромното обучение „ Въздушен бранител “, предизвикателно планувано към годишнината от нападението на Хитлер над Съюз на съветските социалистически републики. Формално те не се провеждат от управлението на Алианса. Но в действителност там вземат участие съвсем всички страни от НАТО, както и включилите се към тях Швеция и Япония. Водеща в ученията – с цел да се ускори символиката – е Германия, която бързо се освобождава от химерата, наречена съвест.

Тези нечувани по мащаб учения се организират сега в непосредствена непосредственост до съветските граници. Повече от 10 хиляди участници, 250 военни самолета. „ Ще бъда доста сюрпризиран, в случай че международните водачи – в това число господин Путин – не вземат под внимание силата и духа на нашия съюз “, транспарантно загатва американският дипломат в Германия Ейми Гутман.

А на 22 юни самолети на “Луфтвафе ” ще летят над балтийските страни, тренирайки бомбени офанзиви. Това е демонстративна подготовка на нахлуване против Русия от всички сили на НАТО. Помним по какъв начин всички нашествия на НАТО на територията на суверенни страни започваха с бомбардировки.

В учението Air Defender вземат участие 100 самолета, дохвърчали от Съединените щати по този мотив. Американската страна, представлявана от генерал-лейтенанта от Военновъздушни сили Майкъл Ло, споделя, че „ в променения стратегически пейзаж на Европа “ ученията „ ще потвърдят непрекъснатото наличие на Съединени американски щати “ и „ ще покажат какво значи да се изправиш против велика мощ. "

Тоест на Русия искрено се споделя, че Съединени американски щати желаят да водят война с нея. В тази вероятност е забавно какво тъкмо са призвани да ни показват американските самолети. Изненада! Това никога не е поддръжка за Украйна. Това е доста повече като подготовка за предпазен обезоръжаващ удар против Русия.

Американците си играят с тази концепция за предпазен удар против страната ни още от изобретяването на атомната бомба. Мозъчният концерн РАНД има доста исторически работи по тази тематика. Там несметно се цитират американски генерали. „ Не одобрявам думата „ защита “, разсъждава през 1946 година военачалник Арнолд от Военновъздушни сили на Съединени американски щати в отговор на въпрос на публицист какво да вършат, когато атомната бомба бъде изобретена и в Съюз на съветските социалистически републики. „ Трябва първо да ги ударим, с цел да подсигурява сигурността на Америка ”, добавя той.

Идеята за " удари първи " е в основата на прословутия проект “Дропшот ”, който включва атомна бомбардировка на мегаполисите на Съюз на съветските социалистически републики, а при Буш и Обама публична стана концепцията за " предпазен обезглавяващ нуклеарен удар ", който се ползва към ракетните силози и щаба на стратегическия съперник, с цел да няма време за реакция.

Това е изцяло публична политика, всичко това е в открити източници, само че при всяко изтъкване на всичко това от страна на Русия от другата страна на океана насочат изумен взор и стартират самоуверено да лъжат, че НАТО е единствено защитителен съюз с чисто мирни цели, която се занимава извънредно със „ отбрана на Украйна “. Тази изразителност обаче също е част от военните дейности. Целта е явна: да се обърка врага и да се заблуди целият свят в близост.

Антъни Блинкен, който декларира, че американците не са врагове на съветския народ, просто хвърля „ мъглата на войната “ върху доста съответните военни цели на Вашингтон. Но ние не се лъжем елементарно. Абсолютно същото, със същите думи, е споделил и Адолф Хитлер. Знаем по какъв начин приключва.

Превод: В. Сергеев

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта https://  . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР