В Министерството на вътрешните работи (МВР) има сигнали за подготовка

...
В Министерството на вътрешните работи (МВР) има сигнали за подготовка
Коментари Харесай

МВР има сигнали за подривна дейност по време на вота за манипулация на резултата

В Министерството на вътрешните работи (МВР) има сигнали за подготовка за осъществяване на противозаконни дейности за манипулиране на изборните резултати, формирани са и първите производства. Това сподели пред публицисти служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев, който беше формален посетител на честванията по случай националния празник на Република България, състояли се пред Паметника на Свободата на връх Свети Никола, осведоми Българска телеграфна агенция.

Той уточни, че по производствата текат съответните дейности и не може да разяснява детайлности. От думите му стана известно, че става въпрос за съответна партия, която има неоправдателна присъда и съглашение.

" Вече има данни от предходните избори, в неоправдателните актове излиза наяве кой е купувал гласове ", означи Демерджиев.

Той изрази мнение, че с връщането на хартиената хартиената бюлетина интензивността на тези, които желаят да манипулират изборните резултати, се покачва. " Аз съм предизвестил нашите структури, нашата интензивност също ще бъде доста по-висока, вниманието ни ще бъде по-голямо, опитът, който натрупахме, е забележителен. Вярвам, че имаме сили, имаме воля изрично да противодействаме ", увери министър Демерджиев.

По-рано в Пловдив Демерджиев съобщи, че има вяра, че машинният избор ще се организира безпроблемно и записването и излъчването на броенето на изборните резултати ще мине без разтърсвания.

" Набелязали сме местата, където вотът постоянно се трансформира, набелязали сме местата където има извънредно доста преференции, тъй че на всички тези места ще подходим с изключително внимание ", съобщи вътрешният министър, представен от.

Подготовката за техническото застраховане е било предизвикателство за Министерство на вътрешните работи, само че проблемите към този момент са отстранени. В Пловдив той награди с почетни знаци и орден четирима души направили цивилен арест, след който причинителят е получил ефикасна присъда за обир.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР