В Министерството на финансите не си предадоха властта публично по

...
В Министерството на финансите не си предадоха властта публично по
Коментари Харесай

Министърка на Радев бясна, че я сменя Асен Васиев, отказа да му предаде ведомството лично

В Министерството на финансите не си предадоха властта обществено по избор на служебния министър. Росица Велкова и новоизбраният министър Асен Василев дойдоха в обособени коли в министерството и не размениха нито една имитация.
Новото държавно управление ще изтегли проектозакона за държавния бюджет, импортиран от служебния кабинет, и ще внесе нов с 3% недостиг, разгласи по-рано през днешния ден Василев в коридорите на Народното събрание. Пред медиите Василев разяснява, че ще бъде признат удължителният закон за държавния бюджет до момента в който бъде признат нов, тъй като това ще отнеме към месец.
„ Ще стартираме да работим с сътрудниците в министерството по вид на бюджет, който се надявам в границите на няколко седмици да бъде импортиран в Народното събрание, като се надявам задачата е 3% недостиг без нарастване на налозите “, съобщи Асен Василев.
Според към този момент някогашния длъжностен министър Росица Велкова към този момент препоръчаният от служебното държавно управление бюджет с рекорден недостиг от над 6 на 100, ще служи за основа за създаване на новия бюджет с понижен недостиг.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР