В медиите изтече потенциалният проектокабинет на ПП-ДБ. В него академик

...
В медиите изтече потенциалният проектокабинет на ПП-ДБ. В него академик
Коментари Харесай

Красимир Каракачанов: Партиите са егоисти, Борисов няма да ползва план Б от страх

В медиите изтече евентуалният проектокабинет на ПП-ДБ. В него учен Денков попада като министър председател, Асен Василев и Кирил Петков са вицепремиери, а военачалник Атанасов - началник на Министерство на вътрешните работи.

Трябва да има държавно управление, само че тези партии и този евентуален проектокабинет ме убеждава, че в тези партии няма грам позор. Ако народът искаше те да вършат държавно управление, щеше да гласоподава и да са първа политическа мощ. Гласоподаватели са комплицирани и разочаровани. От тези едвам 405, които гласоподаваха, в действителност 5% не подкрепяха никого. Ако извадим и купения, и корпоративния избор, естествените гласоподаватели са под 30%. Крайно време е да седнат и да се договорят като естествени хора, а не да се пазарят за власт. Това заяви почетният ръководител на Красимир Каракачанов  Красимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместител министър-председател по публичния ред и сигурността в студиото на " Денят ON AIR ".

По думите му има външен напън за сформиране на държавно управление. 

" Ясно е, че хората не ги желаят - дано да извадят естествени хора - специалисти, да се образува едно необятно болшинство, в което да влизат и други партии. Защо би трябвало да се назовават десни или евроатлантици ", попита той. 

Според госта обещанията за повишение на вложенията в България са неизпълними, защото " нямаме квалифицирана работна ръка ".

" Парламентът още веднъж е разпилян. Всички партии разсъждават егоистично. " Продължаваме промяната " се чудят по какъв начин да създадат държавно управление с лица от кабинета " Петков "  и с него да овладеят огромните градове на локалните избори. показват пред външните фактори, че са подготвени на взаимни отстъпки, само че не желаят да има държавно управление. За тях не е преференциално да влизат в коалиция със своите политически врагове ", безапелационен бе той. 

Пред Bulgaria ON AIR Каракачанов означи, че  " проект Б не е на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, а на Движение за права и свободи. 

" Борисов няма да посмее да влезе в тази игра поради страха си от външни фактори, измежду които следващ лист " Магнитски ". Омръзна ми този цирк, унизително е ", акцентира гостът. 

Каракачанов разяснява и положението на армията.

" Чувам, че се готвят да подпишат съглашение със Съединени американски щати и да се превъоръжаваме напълно оттова. Нашата промишленост - кучета я яли. Моята политика беше всичко да се прави в България ", заключи той. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР