В курортното морско градче Санта Маргерита Лигуре в Италия днес

...
В курортното морско градче Санта Маргерита Лигуре в Италия днес
Коментари Харесай

Първа среща за правата на жените във формата Г-20 се провежда в Италия

В курортното морско градче Санта Маргерита Лигуре в Италия през днешния ден ще се състои Г-20, отдадена на правата и заетостта на дамите. По тази тематика срещата е първа по рода си в границите на Г-20.

Срещата ще ръководи италианския министър на равните благоприятни условия и фамилията Елена Бонети. Ще вземат участие съответните министри  на Г-20,  представители на интернационалните организации, от света на бизнеса, науката и други

Темите за разискване засягат опцията на дамите  в равноправна трудова, икономическа, научна и културна реализация. Точка от дневния ред е и въпросът за дамите в Афганистан.

Срещата  ще се състои в първокласен хотел при огромни ограничения за сигурност, които не се виждат и  не основават неудобства на туристите. В чест на дамите са посадени особено хиляди цветя, организират се  разнообразни културни стратегии.

Санта Маргерита Лигуре е едно от елитните туристически места в област Лигурия - в предишното като доста други в този регион били най-вече риболовен селища, като фамозното в целия свят в този момент Портофино.

Намира се единствено на няколко километра от Санта Маргерита Лигуре  и дружно съставляват превъзходна панорама в залива Тигулио.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР