В крайпътна нива се е преобърнал лек автомобил Мерцедес“ с

...
В крайпътна нива се е преобърнал лек автомобил Мерцедес“ с
Коментари Харесай

Мъж загина при катастрофа в Шуменско

В крайпътна равнища се е преобърнал лек автомобил „ Мерцедес “ с варненска регистрация.

Мъж почина при злополука на пътя сред селата Кълново и Янково, заяви представителят на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Шумен Ася Йорданова, представена от Българска телеграфна агенция.

Сигнал за пътното произшествие е подаден в 7:30 часа тази заран. Съобщено било, че в крайпътна равнища се е преобърнал лек автомобил „ Мерцедес “ с варненска регистрация. На мястото незабавно е дошъл полицейски екип. Установено е било, че лидерът е отвън автомобила, и е умрял.

Извършва се оглед, придвижването в сектора не е затруднено.

Припомняме ви, че млада жена почина при злополука на 28 септември вечерта на кръговото кръстовище на бул. „ Симеон Велики “ в Шумен. Окръжният съд в града дефинира мярка за неотклонение „ домакински арест “ на 18-годишния Жечко Кюркчиев, обвинен за причиняването на тежкото пътно произшествие, вследствие на което една жена умря, а друга бе настанена в болничното заведение със междинна телесна щета. Прокуратурата може да стачкува определението пред Апелативния съд във Варна. Разследването за злополуката в Шумен, при която почина младото момиче, отива в националното разследване, сподели за Българска телеграфна агенция представителят на основния прокурор Сийка Милева.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР