В края на октомври и началото на ноември ни предстои

...
В края на октомври и началото на ноември ни предстои
Коментари Харесай

От 25 октомври до 8 ноември е най-кармичното време от годината

В края на октомври и началото на ноември ни следва доста значимо събитие, а именно Тунелът от Затъмнения, който ще се случи в интервала 25.10 - 08.11.

Той се дефинира като най-кармичното време в годината!
 Риши Сунак ще е новият министър председател на Англия 24 окт 2022 | В оповестено свое изказване, Пени Мордонт, която бе главен кандидат и съперник на Риши Сунак, съобщи,...
През есента на 2022 година така наречен тунел или коридор на затъмнението ще се отвори със слънчево затъмнение на 25 октомври и ще се затвори с лунно затъмнение на 8 ноември. Астролозите предизвестяват: този път измененията ще се усетят от всеки от нас.

Сезонът на затъмненията е непредсказуем двуседмичен интервал, който, както към този момент споменахме, започва с отчасти слънчево затъмнение на Новолунието в Скорпион. Второто лунно и изобщо последното за тази година затъмнение ще настъпи на 8 ноември 2022 година То ще се случи в знака на Телец, носейки със себе си мощна, решителна сила, само че с нея и капацитета за спор сред тези от нас, които към този момент са в несъгласие.

Универсален съвет, който може да се заключи като рекомендации за всички знаци на зодиака: седнете и дръжте главата си наведена. Не правете внезапни придвижвания и се надявайте, че внезапните придвижвания на други хора няма да ви наранят. Коридорът на затъмненията е интервалът сред две затъмнения, които виждаме с разлика от няколко дни. Според античните трудове комбинацията от планети в коридора провокира омраза, яд, катаклизми в живота.

Според астролозите това е най-кармичното време от годината. Периодът ще бъде изпълнен с рискове и ще ни е нужна доста мъдрост, с цел да преминем през интервала. 

Две седмици тестване, като " небесен изпит " - законите на кармата стартират да работят, идва възмездието - по този начин дефинират астролозите този Тунел от затъмнения. Това ще бъде съществено тестване за доста хора, но би трябвало да сме спокойни, че въпреки всичко има и позитивни аспекти: в случай че се държите вярно, можете да измененията ориста си в Тунела на затъмнението! Все отново не трябва да забравяме, че слънчевите затъмнения, които съответстват с новолунията, са портали на ново начало!

Венера, планетата на любовта и хубостта, ще бъде много дейна по време на това слънчево затъмнение. Нейната сила също ще ни носи позитивни неща. Можем да я използваме, с цел да даваме и получаваме обич в живота си, да се фокусираме върху това, което в действителност е значимо за нас.

Това време ще ни научи да ценим същинските полезности, да ценим мира, да се стремим да се усещаме сигурни и спокойни. Простите удоволствия от живота получават по-висш смисъл след този интервал на тествания.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР