В края на миналата година Джулия Робъртс закри профила си

...
В края на миналата година Джулия Робъртс закри профила си
Коментари Харесай

Няма значение как изглежда човек отвън, ако е кух отвътре ~ Джулия РОБЪРТС

В края на предходната година Джулия Робъртс закри профила си в Инстаграм – обществената мрежа за шерване на фотоси, и насочи обръщение към всички дами по света, в което ги прикани да открият още веднъж естествената си хубост и да откажат да следват наложените от козметичните компании и медиите изкуствени стандарти за хубост. В обръщението си съобщи, че харесва бръчките си и не желае да поставя повече грим по лицето си.

Но даже и без грим, в края на април тази година, сп. Пийпъл за пети следващ път разгласи 49-годишната Джулия Робъртс за най-красивата жена на планетата.

Холивудската актриса е майка на три деца и продължава да се снима в киното, като гордо декларира, че сега се намира в най-хубавите си години.

 (Julia Roberts, Cannes Film Festival, 2016 ~ © PA)

Съвършенството е актуалната болест на доста народи. Покриваме лицата си с тонове козметика. Редовно се помпаме с ботокс и се изтезаваме с апетит, с цел да достигнем " идеалните размери “.

Опитваме се да изправим нещо, което изобщо не се нуждае от промяна. А в това време това, което би трябвало да е във фокуса на вниманието ни, остава на назад във времето.

Това е нашата душа. Душата, която има потребност от грижа и доста работа. Дойде време да се заемем с това.

Кажете почтено – по какъв начин може да чакате някой да се влюби във вас, в случай че сами не обичате себе си?

Искам ясно да разберете – няма значение по какъв начин наподобява човек извън, в случай че е кух от вътрешната страна.

Днес желая ясно да заявя пред всички – повече няма да поставям грим. Не желая да употребявам грим, тъй като се уморих да нося непознато лице.

Дойде време да свалим маските.

Знам, че имам бръчки, само че желая да ги виждам. Това съм аз – същинската. Искам да ме приемате такава, каквато съм.

Светът през днешния ден е вманиачен по външното. Дори не може да си визиите какъв оборот въртят фирмите, които са ви внушили да влагате парите си, с цел да заличите неизбежните признаци на старостта, като прибягвате до несигурни и неестествени артикули срещу стареене.

Нормите за хубост на 21-и век могат да бъдат избрани като ненормални. Това е хубост със стероиди, които като вирус се популяризират из целия свят. И това е извънредно.

Разберете, че изкуствената хармония моделира света, като ни държи заложници на илюзиите за външността ни. И вместо да живеем и да следваме нашия натурален път, ние сме принудени да следваме някакви догми на хубостта, които са ни натрапени.

И знаете ли какво? Аз съм изтощена. Казвам си: стига. И приканвам всички вас да спрете и да си спомните какви сте вие в реалност, и какво в действителност желаете да вършиме.

Спомнете си КОИ сте.

Никой в никакъв случай не може на 100 % да отговори на критериите за хубост. Външният тип - това е последното нещо, което би трябвало да цените в даден човек.

Защото това, което има същинско значение – е душата. Не забравяйте това.

Снимки: Heart Radio, GotCeleb

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР