В книга има една много сериозна любовна история от началото

...
В книга има една много сериозна любовна история от началото
Коментари Харесай

За напускането на тялото и докосването на отвъдното: Радослав Бимбалов представя новия си роман „Екстазис“

„ В книга има една доста сериозна любовна история от началото до края, която минава през всевъзможни премеждия. Най-голямото затруднение пред нея в гибелта, само че мисля, че преодолява и това. В тази обич основният воин споделя за Лара - „ Не можех да предвидя това, което ми се случи. Лара просто се изсипа върху мен “. И аз по този начин не можах да предвидя тази книга, тя просто се изсипа в мен. Тя се роди в главата ми преди 35 години . Бях очарован от Сервантес и Дон Кихот и желаех да продължа с есе Дон Кихот, и с това есе той отиде в парадайса, и прекатурна играта на ангели, на Бог. И с тази концепция да предизвикам гибелта, тази концепция се случи. “

Това сподели в студиото на „ Добро утро, Европа “ рекламистът и публицист Радослав Бимбалов по отношение на новия си разказ „ Екстазис “.

Благодаря на Георги Господинов със своята тежка стратегия, която е програмата на живота му, за тази анотация на гърба на корицата. Аз желаех да получа този отговор “, сподели писателят.
Исках да получа това, тъй като се грижа езикът ми на писане да е тъкмо подобен какъвто е. Написах първата си книга през 1998г., незабавно ми предложиха да напиша втора, тъй като първата беше сполучлива, само че аз се стопирах. И аз 20 години се изучавам да пиша. Това е поминък. Писателят прави тежък труд, той освен основава, само че и измисля герои. Писането е тежък труд. Той изисква непримиримост. Точно по тази причина правя оценка тази оценка в прецизните очи на Георги Господинов.
„ Моята специалност ми оказа помощ доста с писането. Аз се занимавам с връзки и реклама. Много ми оказва помощ това да влизам в главите на хората и да ги опознавам. Да им продам нещо и да знам какво желаят. Четенето оказва помощ в писането на красивия български език. Едно изречение не се чете единствено от ляво надясно, само че се чете и наопаки “, показа Бимбалов.
Ние ненавиждаме доста елементарно тези, които не познаваме, другите. Емоциите са методът да си върнем човешкия образ. Както сега избуява омразата, по този начин избуява и емпатията. Бързо събираме средства, сплотяваме се в дела. Това значи, че при нас се раждат страсти. Понякога са доста мощно раздалечени, само че ние последователно се връщаме към човешкия си облик.
„ Когато си мислех по какъв начин да си отиде Михаил (главния воин в книгата – бел. ред.) не си представях, че някой ще си отиде по същия метод. И преди да излезе книгата от щемпел, един мъж от Варна си отиде по същия метод. Ние постоянно копираме живота, само че от време на време животът копира нашите мисли “, показа Бимбалов.

„ Ние малко сме в обстановката на отвлечения злощастник, който желае похитителите му да се избият и той да се отърве. Крайно време е някой всред Пеевски, Борисов и така нататък да влезе в пандиза. Време е за правосъдна промяна, която освен да промени методът по който се структурира правосъдната власт, прокуратурата и следствието, само че и да влязат в пандиза хората, които стоят зад много сюжети в България “, разяснява писателят настоящата политическа обстановка в страната.

„ Най-голямото ми терзание сега е, че олекваме като страна на открито, а в този миг сме разтърсени и от това, че сме разкрачени сред Изтока и Запада. А от горната страна на това се оказва, че и страната ни е ръководена от формация “, добави още той.

Според него служебно държавно управление не би трябвало да ни ръководи толкоз дълго , тъй като това е държавно управление на трупчета.

„ Залогът в този миг е за Бойко Борисов, който непременно би трябвало да избави личната си кожа с него, дали ще стане никой не знае. И естествено голямата борба за партиите са изборите през октомври, където би трябвало да си разпределят страната “, счита писателят.

Целия диалог вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР