Аня Тейлър-Джой не се плаши да влезе в ролята на

...
Аня Тейлър-Джой не се плаши да влезе в ролята на
Коментари Харесай

Аня Тейлър-Джой се впуска в приключението „Фюриоза“

Аня Тейлър-Джой не се плаши да влезе в ролята на героиня, за която би трябвало тежка физическа подготовка и полет на въображението. Американската актриса е знаела, че фотосите ще бъдат тестване за тялото и волята. Тя играе младата Фюриоза, която познаваме от осъществяването на Шарлийз Терон в „ Лудия Макс: Пътят на яростта “ от 2015 година
Знаете ли, влюбих се в героинята посредством интерпретацията на Шарлийз. Но по-късно, когато прочетох сюжета, я обикнах толкоз надълбоко и почувствах, че мога да се грижа за нея. Единственото смущаващо нещо беше, че Джордж имаше характерен облик в главата си по какъв начин да наподобява лицето ми. През по-голямата част от кино лентата се виждат единствено очите ми. Но за това трябваше да му се доверя. Ако в миналото направиш подобен скок на доверието, знаеш, че няма кой да го направи по-добре от Джордж Милър и във филм за Лудия Макс. Скочих и трябваше да му се доверя, че ще ме хване.
Аня Тейлър-Джой – актриса

Дистопичният екшън на Джордж Милър ще направи международната си премиера на филмовия фестивал в Кан на 15 май. Той наблюдава историята на Фюриоза като дребна и по какъв начин тайфа мотористи я отвлича от майка ѝ.

Тейлър-Джой споделя, че е била подготвена да направи и невъзможното, само че нейната героиня да наподобява достоверно на екрана.
Знаех, че желая нещо, което ще ме подложи на тестване по всевъзможен метод или форма, и получих това прекарване. Мисля, че всеки, който е притеглен от основаването на филм за Лудия Макс, чака да отиде в пустошта и да работи настойчиво, да се надява да направи невъзможното. Ако не беше по този начин, персонално аз щях да се усещам излъгана.
Аня Тейлър-Джой – актриса

„ Фюриоза: Сага за Лудия Макс “ потегля в кината в Северна Америка на 24 май.

„ Лудия Макс: Пътят на яростта “ завоюва 380 милиона $ от световен боксофис и 6 награди „ Оскар “. Той също беше показан първо на фестивала в Кан.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР