В казуса с Митрофанова, в който няма нищо необичайно, късната

...
В казуса с Митрофанова, в който няма нищо необичайно, късната
Коментари Харесай

Костадинов се разбесня заради Митрофанова: Късна реакция на МВнР! Намесен е американския посланик

„ В проблема с Митрофанова, в който няма нищо извънредно, късната реакция на Министерство на външните работи може да бъде обяснена единствено по един метод – с директна интервенция на американския дипломат “. Това разяснява в обществените мрежи водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов след изявлението на съветския дипломат и реакцията на Министерството на външните работи.
На въпрос в изявление за Мартин Карбовски, оповестено в канала му в YouTube, „ Ако сте български жител, за кого бихте дали своят вот? “, Митрофанова дава отговор: „ Ако съм български гласоподавател, аз бих гласувала за този, който разбирам… Вероятно бих гласувала или „ не поддържам никого “, или за Костадинов “.
„ Тъй като реакцията на Министерство на външните работи пристигна 4 дни след изявлението на Митрофанова, можем да бъдем сигурни, че това закъснение не е инцидентно. В Министерство на външните работи работят изключителни експерти, които са наясно с унизителния колониален статут на България и това им връзва ръцете за реакции в случаите като гореописаните “, добавя Костадинов.
„ Когато американският дипломат хазяйничи в България, обикаляйки български министерства и държавни институции, Министерство на външните работи на България редовно мълчи. Когато немският и австрийският дипломат отидоха при българския министър на стопанската система, с цел да изискат от него да спре развиването на българската държавна компания за произвеждане на млечни артикули, Министерство на външните работи на България замълча. Когато френският президент Макрон упражни неприемлив напън над България, с цел да одобри така наречен френско предложение за Македония, Министерство на външните работи на България замълча “, разяснява още ръководителят на „ Възраждане “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР