В Калифорния бе заснет необичаен седан на Hyundai Sonata, на

...
В Калифорния бе заснет необичаен седан на Hyundai Sonata, на
Коментари Харесай

Как се движи Hyundai Sonata без една гума

В Калифорния бе сниман необикновен седан на Hyundai Sonata, на който в действителност липсва една от предните гуми. Видеото се появи в канала ViralHog в YouTube. В същото време фактът, че липсва гума, съдейки по видеото, въобще не тормози лидера на корейския автомобил, който продължава пътуването си с задоволително висока скорост.

Какво е предизвикало загубата на гумата не е известно. Видеото демонстрира щета на предната ризница и калника и приключва тъкмо когато Sonata-та потегля от автомагистралата. Не е известно по какъв начин е приключило това рисково пътешестване с корейския седан.

„ По автомагистралата в Лос Анджелис колата се движеше с висока скорост без лява предна гума. Впечатлението е, че водачът не е бил наясно със обстановката ”, написа свидетел на случая в описанието на видеото.

На собствен ред в мненията към видеото потребителите показват подозрения, че лидерът не е видял откъснатата гума. Според тях е много мъчно да не забележите искрите, изхвърчащи отдолу под колата и да не обърнете внимание на шума при шофиране без гума. Вижте в действителност защо иде тирада.



Вчера пък в Калифорния видеорегистратор снима необикновен седан Volkswagen Jetta с отворен похлупак. Във видеото ви показахме по какъв начин немският седан се движи в дясното платно на автомагистралата с отворен челен похлупак, който покрива напълно предното стъкло, до момента в който водачът даже не се пробва да спре и да затвори капака.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР